ChocoboBob
Admin
6. Je přísně zakázáno jakékoliv používání Hacků, Cheatů a využívání bugů (chyb ve hře).to se doprd*** nemuže použít ani blbá placka na bloku?
Měl jsi ten hacked klient stažený, tudíž jsi porušil pravidla.
6. Je přísně zakázáno jakékoliv používání Hacků, Cheatů a využívání bugů (chyb ve hře).to se doprd*** nemuže použít ani blbá placka na bloku?
bože... to neříkám tobě....co je divný ? že necheatuju ?DD to se doprd*** nemuže použít ani blbá placka na bloku? která tam je proste automaticky?
Nelži, je to znak Wolframuco je divný ? že necheatuju ?DD to se doprd*** nemuže použít ani blbá placka na bloku? která tam je proste automaticky?
Používání né vlastnění, dokud je nepoužíje (to co je zakázaný) neporušil pravidla... já třeba taky používám Cheat Launcher na WE6. Je přísně zakázáno jakékoliv používání Hacků, Cheatů a využívání bugů (chyb ve hře).
Měl jsi ten hacked klient stažený, tudíž jsi porušil pravidla.
Hacker :OPoužívání né vlastnění, dokud je nepoužíje (to co je zakázaný) neporušil pravidla... já třeba taky používám Cheat Launcher na WE
Ok Ono je to vlastně jedno.Používání né vlastnění, dokud je nepoužíje (to co je zakázaný) neporušil pravidla... já třeba taky používám Cheat Launcher na WE
To je wolframAni nevím, že u cheatů je taková ikonka huskyho (nebo co to je )