• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Nurtuka

Hráč :D
Já jsem zase na CM 1,7 roku a nikdy jsem nic nenapsal :3. Ale jo, rok je celkem dobrá doba, ale škoda že si mě tam nenapsal :(. No což :c
Já jsem na tebe zapomněl .. :/, jinak za ItsMatrixe jsme si hodně rozuměli, byly sranda.. měl sem tě jako helpera rád.. je škoda že tě vyhodily.. dobře se mi s tebou hrálo.. ale dobrý alespoň je to, že si neodešel natvrdo.. :)

Flafy_

Hladový Builder
Zdravím,
tak v první řadě bych ti chtěl strašně poděkovat.. :D

Jsem rád, že CM může mít tak super hráče... Ty jsi jeden z nich. Pomáháš nám chytat cheatery, sice si někdy zanadáváš ale to se dá odpustit :D
Doufám, že tu budete ještě dlouho.. :D

Už nevím co psát a tak ti ještě jednou poděkuju :D

Flafík :D

Nurtuka

Hráč :D
Zdravím,
tak v první řadě bych ti chtěl strašně poděkovat.. :D

Jsem rád, že CM může mít tak super hráče... Ty jsi jeden z nich. Pomáháš nám chytat cheatery, sice si někdy zanadáváš ale to se dá odpustit :D
Doufám, že tu budete ještě dlouho.. :D

Už nevím co psát a tak ti ještě jednou poděkuju :D

Flafík :D
Děkuji, já jsem taky rád, že máme na cm tak super adminy ;), snažím co nejvíc už nenadávat, doufám, že se nepletu, ale po smazaném banlistu a čistém rejstříku jsem nepoužil žádnou z mé slovní zásoby nadávek. A taky v tom budu pokračovat :):D, a taky doufám že tu všichni budeme i 2 rok :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.