Video mám v plánu natočit, ale jelikož se mi rozbil kabel pro port zvuku mého hlasu, tak v této chvíli nemůžu...diky natoči o tom jak to udelat ??PLs mam odber u tveho kannala
Jasný -_-(facepalm)-_- Jenom že pokud chceš tu od mojangu tak musíš být ohlášen na Craftconu -_-
... mám ti snad citovat z wikipedie?? "There is currently no way to obtain a cape on one's own, although there are various client mods that allow players to obtain one, only visible to that player (or in some cases, other users of that mod)." To znamená, že prostě vlastní kápi si nedáš ani kdybys byl Chuck Norris... Jediná možnost je použít tento mód a jak psal TM, tak to uvidí jen ti, co mají ten mod nainstalovaný. Jestli chceš kápi, kterou uvidí všichni, tak musíš jít na officiální Minecon , který většinou bývá v zahraničí. Pak je tu ještě možnost poprosit Mojang, nebo se stát členem jejich teamu... Tady se koukni za co všechno se dávají http://minecraft.gamepedia.com/CapeJasný -_-(facepalm)
aha sry ja som spr*sty to nemam otváraťtakže .. mne to nejako nefunguje .. proste na to kliknem a nič to nespravi
i tak mi to nejde piše , že potrebujem na to verziu 1.8.8 lenže ten forge je na 1.8 :/aha sry ja som spr*sty to nemam otvárať
Musíš stáhnout verzi modu na minecraft 1.8i tak mi to nejde piše , že potrebujem na to verziu 1.8.8 lenže ten forge je na 1.8 :/
stiahol lenže furt to pišeMusíš stáhnout verzi modu na minecraft 1.8
a kde?stiahol lenže furt to piše
teraz tá kápa zas nefungujeuž to je vyriešene
dolož screen co ti nejde. Takhle ti nemomůžu...teraz tá kápa zas nefunguje