Jn akorát se sere do čeho nemá (sorry ale štve mně to )Mohly bych se zeptat, zda je ten útok veden na váš hosting, nebo přímo na server ? Pokud na server, nebylo by možné dát varování na hlavní stránku a kdyby dotyčný nepřestal podat trestný oznámení za poškozování cizí věci ?
Sice to nevím ale je to škoda ...A na koho chceš podat trestný oznámení když nevíš na koho?
Myslím, že portál SG měl před nějakou dobou stejný problém. Vyhrožoval, že podá trestný oznámení a buďto ho fakt podal, nebo se to dotyčné individium bálo a útok zrušilo... A zaútočilo na vás.A na koho chceš podat trestný oznámení když nevíš na koho?
Ano, ale oni věděli kdo to byl, on jim sám psal výhružný dopisy a pak se ho snažili napálit na TS (byl jsem u toho), ale tady nevíš nic..Myslím, že portál SG měl před nějakou dobou stejný problém. Vyhrožoval, že podá trestný oznámení a buďto ho fakt podal, nebo se to dotyčné individium bálo a útok zrušilo... A zaútočilo na vás.
Ale nejsem si jist, zda je to nelegální.. Někde psali že ne. Podle mě ale jo.
Aha, to jsem nevěděl. A nešlo by server na jeden den vypnout, aby si dotyčná osoba myslela, že ho shodila a třeba by dala pokoj ? Nechci být paranoidní, ale dle mého názoru na vás útočí někdo z vaší konkurence.Ano, ale oni věděli kdo to byl, on jim sám psal výhružný dopisy a pak se ho snažili napálit na TS (byl jsem u toho), ale tady nevíš nic..
Skúsiť by sa to mohlo(cow)Aha, to jsem nevěděl. A nešlo by server na jeden den vypnout, aby si dotyčná osoba myslela, že ho shodila a třeba by dala pokoj ? Nechci být paranoidní, ale dle mého názoru na vás útočí někdo z vaší konkurence.
Good idea !Skúsiť by sa to mohlo(cow)