• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Máme ve stavění map pokračovat?

• Ano!!!!je to super jen tak dál

Votes: 11 34.4%
  • Ano ale chce to víc zlepšit

Votes: 14 43.8%
  • Ano chci ji na serveru

Votes: 2 6.3%
  • Ne nestojí to za nic

Votes: 3 9.4%
  • Ne běžtese oba bodnout

Votes: 2 6.3%

• Total voters
    32
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Jardoismus

Autobusák
Ta mapa vypadá pěkně, myslím, že by se na ní i dobře hrálo, určitě pokračuj, ale i tak má tato mapa nedostatky:
Již zmíněno: Spodky ostrovu jsou symetrické a jsou takové divné, zkus je udělat nepravidelně a více je propracovat.
Ty pavučiny na těch stromech, nevím co jsi tím chtěl naznačit, co to má být, ale mně to lichotí, ale asi bych je odebral.

P

PVNST

Návštěvník
Po dodaných screenech s upravením musím uznat, že mapa mě uchvátila, je to luxus. Myslím, že by na CM mohla patřit, ale o zařazení mapy rozhoduje již výše zmíněný majitel ;).

DrozdLP

#4ever
DÍKY vám všem co jste nás podpořili už stavíme novou mapu pod názvem vulkán ale abych nedpředbýhal tak jsem doupravil spodky ostrovu na mapě Spring a a trochu jsem je ty ostrovy odlišil aby nebili stejné . Jak už i 3 hejtrové mě a _CrayzRunen_ nenávydí nebo jen zavidí ale to je jedno díky všem za podporu a jak jste říkali poslední slovo má @MrWakeCZ

MrTmcCZ

Nový člen
DÍKY vám všem co jste nás podpořili už stavíme novou mapu pod názvem vulkán ale abych nedpředbýhal tak jsem doupravil spodky ostrovu na mapě Spring a a trochu jsem je ty ostrovy odlišil aby nebili stejné . Jak už i 3 hejtrové mě a _CrayzRunen_ nenávydí nebo jen zavidí ale to je jedno díky všem za podporu a jak jste říkali poslední slovo má @MrWakeCZ
Ten ti bude mlčet. :p

DrozdLP

#4ever
Ok takže ostrovy byli vyspraveny odstranil jsem všechny pavučiny a udělal jsem ty zpodky takže se vás všech ptám chtěli byste ni na server teda kdyby ji wejk pak přidal ale musí nás bejt dost hodně.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.