• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Džuska

Člen
Prison z mého pohledu
Takže jak začít.. Asi prvně že než někdo bude chtít napsat komentář... že je to kravina.. okáá je to váš život
Začněme asi tím... Že na prisonu bylo a pořád je plno hráčů s nukerem... Ale svádět to na někoho kdo se snaží.. Má v plánu velké věci.. Tohle mi přijde zbabělé :) Nerada se pouštím do takových věcí ale tohle už je vrchol. Jedna nejmenovaná hráčka je na prisonu co nejvíce může.. Kope, kope, a kope. Má dost peněz.. A lidi chtějí po ní peníze pořád ji prosí, pak i nadávají, a když jim peníze nedá dokonce i začnou pomlouvat. Co je tohle za komunitu? Chcete si s prominutím všichni srát na hlavu? Nebaví mně poslouchat každý den.. Nebo vidět.. "Ahoj dáš mi 50B..." "Dejte mi hned 500B!" Do msg ty 11-13 letý děti spamují... Pořád a nejde to zastavit jedině ignorem. Jenže pak jste vy ti zlí co nedáváte peníze... Někteří hráči mají poctivě nakopáno a další jen žebrají a na nic nezmohou. Nevím jak to berete vy.. Ale mně už tohle nebaví.. Prison mně osobně bavil kvůli hráčům ale teď.. Už ani nevím jestli tam chodit... Když vím že tam přijdu a hned to bude dej money.. Můj názor k věci.. Děkuji za každé přečtení... -Juisyna

EmmaS

Aktivní člen
"Ahoj dáš mi 50B..." "Dejte mi hned 500B!" Do msg ty 11-13 letý děti spamují.
s túto vetu musím súhlasiť pretože začala som znovu hrať prison asi pred pár dňami spolu s Women a štefanom a podarilo sa mi s Gangster Chesty dostať 1Q čiže množstvo peňazí a zrazu Boom celý chat som mala zaspamovaný tou istou vetou "daj mi plz money ja ty to vratim" -,- .

Džuska

Člen
Díky EmmaS :) Je to přesně tak jak říkáš.. Je to strašně otravné, ani nemám chuť tam být na prisonu. Kvůli téhle situaci, která se stejně nezmění. Ani tomu asi nezabráníme. Nevím jestli se má cenu snažit... Prostě když jim něco nedáš a oni začnou nadávat. Tak jde psychika doprdele s prominutím.. Ještě jednou děkuji za souhlas!

Domíík

Velmi známý člen
  1. presne...pred cca tyždnom som vyhral z GK 1Q a cely msg zaspamovany daš pls 100B vratim ti to,daj 100B inak maš ban,daš pls 300B ved maš 3T -.-

Přesně co řekla Juisyna. My kteří si to poctivě natěžíme tak pak po nás chtěj ty idioti money. Tak ať si to taky samy natěží.já bych za to zabíjel. :) langos_lucky

Také souhlasím s tebou Juisino, napíšu do chatu "cc all" a potom random kid do msg "Nech_Toho_Lukasi das 100B ?? hned ty to vratym" nebo do hlavního chatu "Da nekdo money pls vratim" a nebo ještě žádají po mě... Já jim všem dávám ignore ale je to úplně jak kdyby se množili, je jich NEKONEČNO!!!

LiciTV

Člen
Prison z mého pohledu
Takže jak začít.. Asi prvně že než někdo bude chtít napsat komentář... že je to kravina.. okáá je to váš život
Začněme asi tím... Že na prisonu bylo a pořád je plno hráčů s nukerem... Ale svádět to na někoho kdo se snaží.. Má v plánu velké věci.. Tohle mi přijde zbabělé :) Nerada se pouštím do takových věcí ale tohle už je vrchol. Jedna nejmenovaná hráčka je na prisonu co nejvíce může.. Kope, kope, a kope. Má dost peněz.. A lidi chtějí po ní peníze pořád ji prosí, pak i nadávají, a když jim peníze nedá dokonce i začnou pomlouvat. Co je tohle za komunitu? Chcete si s prominutím všichni srát na hlavu? Nebaví mně poslouchat každý den.. Nebo vidět.. "Ahoj dáš mi 50B..." "Dejte mi hned 500B!" Do msg ty 11-13 letý děti spamují... Pořád a nejde to zastavit jedině ignorem. Jenže pak jste vy ti zlí co nedáváte peníze... Někteří hráči mají poctivě nakopáno a další jen žebrají a na nic nezmohou. Nevím jak to berete vy.. Ale mně už tohle nebaví.. Prison mně osobně bavil kvůli hráčům ale teď.. Už ani nevím jestli tam chodit... Když vím že tam přijdu a hned to bude dej money.. Můj názor k věci.. Děkuji za každé přečtení... -Juisyna
Omg tohle je neuvěřitelný-konečně se někdo zmohl dát to na forům Dík Juisy_Cz

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Guten tag, plne s tebou souhlasim Juisy. Prison je poslední dobou plný zebraku nebo kidů. A my jsme pro ně idioti kteří jsou prý Lakomý, přiznám se. Neskončil jsem na prisonu proto ze me nebavil, nýbrž proto ze me stvala komunita.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.