• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Brancesko

Hobbit
Zdravím všetkých

29.1.2015 (nieje to presný dátum) sa hráč menom brances prvý krát pripojil na CM. V ten moment sa zmenilo moje chápanie Minecraftu a aj iných vecí. Ako prvému chcem poďakovať hráčom @stefanbabiak a @Miro652 ktorý mi prvý krát ukázali CM :)
Nejdem vypisovať slohovku napíšem sem len pár super ľudí ktorých som za ten čas spoznal + môj /f list :D
@stefanbabiak- hodiny nahrané na skyblocku :) Dík, že si mi Cm ukázal :D
@Radiko - #BH4EVER Dokážeme sa baviť o všetkom :D Thx, že mi z dosť vecami pomáhaš :)
@FireFighter11 - PvPčkár ako sa patrí :D
@PVNST - Naj admin a super YTBer :) PS: ja ťa raz odhalím :D
@Jackmaster_SVK - Súdruh Jack :D Vždy sa nasmejeme :)
@Kundros - Pán builder :)
@EmmaS - keď som sa prvý krát pripojil na skype tak som myslel (podľa hlasu), že si moja sestra :D
@Holubin - Holub :) Ďalší výborný skyblockár
@SpyroSVK - Jáj Spyro :) Škoda ťa no :D Výborný admin s ktorým som si vedel písať o všetkom :D
@WoMenManner - Štefanova kočička :3
@ShadyCZ - Naj nigga helper akého som spoznal
@Číp - Legenda CM kvôli ktorej som sa raz skoro zadusil vodou :D
@Zubek - Super skyblockár :D
@Misery96 - Jeden z naj adminov :) (Boh všeho) :D
@R3pl1kat0r - Nikdy som si tvoje meno nezapametal a ani nezapamätám :3
@iSpen_Cz - Tiež jeden s best adminov ktorý však už nieje v A-teame :) škoda no :/
@iTz_Jarko - Dobrý admin ktorý vie ako pomôcť hráčom :)
@iTz_Toky - Ty a Jarko ste dvojica :D Taktiež to isté ako Jarko už len ten admin aby si bol :D
@BobmanCZ - človek ktorý je super :) Bobika :D Škoda, že si nezostal :D
@ToumanCZ - nedokážem pochopiť ako môžeš tak dobre stavať :)
@Flafy_LP - Super eventer ale hlavne (aspoň si to myslím) pohoďák :D
@SkateQue - Vynikajúci eventer o ktorom som si myslel, že je baba :3
@MrWakeCZ - Naj majiteľ akého môže CM mať :D Pokračuj takto ďalej a raz obehne CM Mineplex :D

Tak to sú asi všetci :) Ak som niekoho zabudol ospravedlňujem sa ale ja takéto písania obľubujem ako krtko betón :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.