• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
D

Deleted member 2540

Návštěvník
to už se divím těm co natuhle mapu dali 2+

SpexikEx

Führer
Hele :) Už delší dobu tady pozoruji hráčskou tvorbu bw map... Vždy když jsem to porovnával s CM bw mapami tak to ani nešlo.. Občas se zde objeví krásná mapa ,ale převládají tu ty méně lepší... Hele hraji na CM vidím co tam mají za mapy tak se snad jim budu chtít nějak přiblížit a ne jen abych zde na forum si nahnal like a pod.. za nějakou odfláklou bw mapu.. Hele jako promiň ,ale tato mapa zabere tak 1d stavění a to přeháním :) Vím všichni neumí tak dobře stavět ,ale raději s tím nějak pohraju ,aby to bylo hezké a Wake by si toho mohl všimnout že je ve mě nějaký talent... Neříkám že já jsem super mega a co ještě :D nejsem nejlepší stavitel jsou zde i lepší :) A ještě tady ta komunita lidi kteří ti říkají jaký to máš hnusný a pod.. oni sami nic nedokáží postavit a musí si s tím zvyšovat svoje ego :) Neříkám že se to týká všech :)
No to bylo co jsem chtěl všem říct :)
Tak a teď k tvé stavbě hele jsou to téměř čtverce, snad víš jak vypadají na CM mapy :)
Zkus použít WE na ostrovy které tam taky nevidím...
A zkus postavit jiné téma :) a více detailu...
Lidi zamyslete se nad sebou a zkuste sem dávat kvalitní mapy :)
Je jasné že to každý na poprvé nepostaví jak chtěl, ani já :) A proto je hezké že zde chcete rady a pod, ale myslím že by tady ty mapy mohli mít větší úroveň.
:)
To bude vše :D

Přeji krásný zbytek dne, váš SpexikEx :)

Burák

̿’ ̿’\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ༼☉ɷ⊙༽
9 spawnů goldu?.. Na skylaku je jich míň, a to je to mapa pro 32 lidí!

MrVolvo

Velmi známý člen
Keby som mal hodnotiť s inými ostrovmi tak 1/10 - neni pod ostrovom nič , je to ako kocka a je to škarede (bez uražky)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.