• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

zirging

Aktivní člen
Ahoj poslední dobou mě štve že když mi někdo dá trade já ho přijmu a za chvilku mi přijde další trade nemohu ho potvrdit a musím dát /trade na něj to samé je třeba u msg když mí píšou 2 lidi nemohu jim odpovědět protože nemohu opakovat příkaz.

Domíík

Velmi známý člen
Mne taky štve napišu hadanku trocha zle a hned ju opravim a zas Prosim neopakuj a bla bla bla

Ondra185

Velmi známý člen
Taky štve na creative se můžu portnout jen k jednomu hráči a pokud to spletu tak to napíšu znova
a neopakuj... no taky mě to štve

Pan Bug

Velmi známý člen
možem povidat iba jedno slovo H.R.O.Z.N.E! :eek: keď sa portnem na nekoho povi portni sa ešte raz a napišu a napiše mi tu blbost bla bla prosim nepoakuj

keepers

Aktivní člen
i mne to stve kdyz jsem napsal spatne hadanku priklad: napis jako prvni bonboniera napisu bonbonirea ale nemuzu rychle napsat bonboniera ... takze doufam ze to odstrani

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Tady jde o to že někteří hráči spamují msg, trade nebo celkově server příkazy co zatěžují. Tohle jim to blokuje, jediné co můžu udělat je dát trade do whitelistu.

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Tady jde o to že někteří hráči spamují msg, trade nebo celkově server příkazy co zatěžují. Tohle jim to blokuje, jediné co můžu udělat je dát trade do whitelistu.
A nešlo by tam dát i /tpa ?

Bidlo

Aktivní člen
tak povol aspon aby se mohly psat podobne zpravy jinak pak se nedaji delat Eventy nebo si pak s nekym psat v msg

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.