• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Vypadá mapa dobře/špatně ? Ohodnoť prosím :P

• Jop, mapa je velmi pěkná

Votes: 14 43.8%
  • Jop, dá se to

Votes: 13 40.6%
  • Půl na půl

Votes: 3 9.4%
  • Není pěkná

Votes: 0 0.0%
  • Hrozná

Votes: 1 3.1%
  • Nejhorší co sem kdy viděl

Votes: 1 3.1%

• Total voters
    32
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzHay

Velmi známý člen
Abych nebyl pozadu tak také "ohodnotím mapu"..

8,5 z 10.
- Tu budovu bych trošičku vylepšil, protože mi přijde že to je až moc symetrické :D
+ Střed je super :O

Takže abych řekl pravdu celkem se mi ta mapa líbí, ale až na ty věže.. Ty bych trošičku poupravil, pohrál si s detail, atd. :D

Přeji krásný zbytek dne,
Flafy.
Flafy ok vylepším :D Ale nevím jak :D Mě se to tak líbí ale když to říkáš ty :D Co tam mám podle tebe třeba přidat nebo jak to upravit ?

SpexikEx

Führer
Hele vůbec si mi tam nelíbí ty domy na team ostrově zkus je předělat dát jich tam méně a rozmístit je nebo něco jiného :) Střed je hrozně malý zkus ho zvětšit a celkově více detailu :) Ten ostrov pod tím je super :D Zkus to nějak vymyslet :)

ItzHay

Velmi známý člen
Hele vůbec si mi tam nelíbí ty domy na team ostrově zkus je předělat dát jich tam méně a rozmístit je nebo něco jiného :) Střed je hrozně malý zkus ho zvětšit a celkově více detailu :) Ten ostrov pod tím je super :D Zkus to nějak vymyslet :)
Děkuji ty domy/hrad jsem plánoval zbourat a že bych to nechal jen tak samotné nebo tam něco přidal..

Kopsik

Velmi známý člen
zavoláš sem cely A-T ale aj tak najdvoležitejšii je wačok :D takže @MrWakeCZ

mne osobne sa nepáči ked bude pridana na CM určite by som si ju aspon raz zahral ale nie stale ja najviac oblubujem skylake :DD ale určite by som kvoli tomu neskončl so serverom :eek:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.