• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

EXPERTMC

Aktivní člen
A na origiinalko už prevažuju Mesic proto lebo ted nejsem na mojym PC lebo je v oprave Zatim mam warezak

Radiko

ExHelperis
Není dôležité písat českým jazykom aj ja som slovák a píšem po slovensky stačí ked vieš preložiť český jazyk do Slovenčiny.. a tiež tvoja gramatika je slabá...

JacobVeres

Jakub Verešpej
hmm ja ta nevidim tu 4 hodiny na tejto stranke ja ta skoro nikdy nevidim a nerozumiem ani tvojej gramatike si na 499 mieste gramaticky zatial lebo sy sa to pise si a ne sy a satu malo byt sa tu potporoval malo byt podporoval a vsymat malo byt vsimat a ne vsymat a zatial vsetko ked som tam na nejaku chybu zabudol tak pardon. @EXPERTMC ja ta tu tolko hodin nevidim tak neklam a tak ako @Radiko povedal nehodis sa na helpera kvoli gramatike a dalsim veciam.

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
@EXPERTMC čo si mal na vysvedčení zo slovenčiny? jednotka to asi nebola... zase pre slovákov nie je nutné učiť sa češtinu, len jej treba rozumieť - ak ti niekto povie napr. borůvka tak na neho proste nebudeš čumieť len preto že po slovensky je to čučoriedka -,-

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.