• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Flafy_

Hladový Builder
Ach,
ty už jsi tu tak dlouho? :D Hehe :D Gratuluji :D

Sice si někdy umíš rejpnout ale potom to je zase s tebou v poho.. :D

FriendZ jsme byli vždy a také navždy budeme.. (Teda doufám (kappa)) :D

Také mě celkem mrzí že jsme se "pohádali" kvůli jednomu pitomému kicku :D:D
Děkuji že jsem si mohl zavzpomínat na moje nejlepší časy na CM.. :D Ale proč ne?.. Proč by nemohl být starý flafy z5?! :D Pokusím se být jako dříve, ale vše nemůže být navždy.. Každý se jednou změní! :D

Tak ti ještě jednou poděkuju a doufám že tu budeš ještě dlouho. :)

Přeji krásný den,
Flafy. (Už nevím co napsat protože jsem ještě ospalej :D)

FilipVI

Moderátor webu
Jo jo. Ta vanilla byla super. Jsem ale pořád toho názoru, že craftmania má otřesnou vanillu a radši si zajdu na server s lepší komunitou. :D
No, ale zpátky. Přestali jsme spolu mluvit asi týden od doby, co si dostal helpera, protože v mých očích si se změnil ze dne na den.
Ale si tak i tak super hráč a jsem rád, že si mě zrovna ty prováděl začátky na CM.

Jinak ještě bych se vyjádřil k raqel. Potom, co o ni snad básnil jeden nejmenovaný člověk, říkal jsem si, co je to za krávu? Trochu jsem ji provokoval v lobby a dosud jsem překvapený, že nemám na účtě žádný ban. Po tom, co se raqel objevila u jiného nejmenovaného člověka, ti dva se pohádali. Osobně nevím, jestli jsme na minecraft serveru nebo v turecké telenovele. Jak si raqel blokla i člověka č. 2 konečně bylo vše v pořádku. :D Nechápu tuhle logiku. Proč si někdo hledá člověka na mc serveru, když oba tihle lidi mají již občanku v kapse.

Naposledny upraveno:

ToumanCZ

Capo di Tutti Capi
Jo jo. Ta vanilla byla super. Jsem ale pořád toho názoru, že craftmania má otřesnou vanillu a radši si zajdu na server s lepší komunitou. :D
No, ale zpátky. Přestali jsme spolu mluvit asi týden od doby, co si dostal helpera, protože v mých očích si se změnil ze dne na den.
Ale si tak i tak super hráč a jsem rád, že si mě zrovna ty prováděl začátky na CM.

Jinak ještě bych se vyjádřil k raqel. Potom, co o ni snad básnil jeden nejmenovaný člověk, říkal jsem si, co je to za krávu? Trochu jsem ji provokoval v lobby a dosud jsem překvapený, že nemám na účtě žádný ban. Po tom, co se raqel objevila u jiného nejmenovaného člověka, ti dva se pohádali. Osobně nevím, jestli jsme na minecraft serveru nebo v turecké telenovele. Jak si raqel blokla i člověka č. 2 konečně bylo vše v pořádku. :D Nechápu tuhle logiku. Proč si někdo hledá člověka na mc serveru, když oba tihle lidi mají již občanku v kapse.
To ona si uměla omotat člověka kolem prstu :D.. potvora jedna. Jsem rád, že už s ní nemám nic společnýho.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.