FantiikCZ
Velmi známý člen
Je to už více jak 1 rok co hraji na CM. Tento server je velmi super a mám ho rád.
Krátkým ,,příběhem" Vám popíšu, jak jsem se tam vůbec vzal
Přivedl mě to můj bratr @Bertikcz. (znát ho můžete pod bývalým jménem CanAkmanTR). Povídal mi, že je to super server a hraje tam skoro plná kapacita serveru. Tak jsem mu povídal, že na ty velké servery moc nejsem ale že to zkusím. Následujícího dne jsem se na něj připojil s jmenem ramesse a doslova sem čuměl s otevřenou hubou
Lobby super, tak jsem vlezl na Skyblock, jenže tou dobou jsem vůbec nevěděl o co go Takže to byla vlastně moje premiera hraní na skyblocku.. Jak plynul čas vzal jsem si jméno se skinem a to bylo JVecks (určitě mě znáte pod tímto jménem) a účet ramesse jsem si nechal odregistrovat a s tímto nickem jsem tam již hral a slavil s ním tam Vánoce 2014.. Čas plynul a na CraftManii přišel prison (nevím kdy to bylo ) Tak jsem si řekl že to zkusím ( viděl jsem to video u Gejmra). Bylo to super, jen kopat, kopat a kopat. 18.1.2016 přechod na Origo MC! Momentálně mě můžete nejčastěji vidět na Skyblocku, který mě velice baví...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A teď něco k lidem, které jsem poznal na serveru...
@Katusska - skvělá kamarádka, je z tebou sranda, super spoluhráčka na BW
@BiGDiCeK - Naučil jsi mě automat na skyblocku.. díky jinak gratuluji k Eventerovi na survivalu nebo kde
@Bertikcz - takový ,,skyblock" komik, event barvy...
@FireFighter11 - k tobě jsem chodil nejvíce na skyblock, hral s tebou 1 hru BW, super člověk
@koza37 - také navštěvuji tvůj ostrov, je pěkný
@Gucci120 - ty, máš super ostrov, také ho navštěvuji
@zuzik92 - tebe si pamatuji jako adminku, jsi super a hodná, škoda že už nejsi v AT
@BobmanCZ - ničitel postelí, bývalý super hl.admin
@Bmfkiller - také super člověk, známe se velmi dlouho
... a mnoho dalších lidí
Tito hráče mám na serveru nejraději..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A teď něco ke každému z AT!
@MrWakeCZ - super člověk, dal jsi dohromady super server, skvěle ho vedeš, jen tak dál!
@Ccarmel - super builderka, jsi tam dlouho, tak tam ještě dlouho vydrž..
@Deawen - tebe sice neznám ale nevadí... určitě jsi super člověk
@Delfik - pohodový admin, zahrali jsme si spolu 2 hry SkyWars, hrál jsi je super, doufám že na CM vydržíš co nejdéle...
@Fapsik - ty jsi super člověk, super admin, jen tak dál
@Filip6_CZ - z helpera na admina, to je pěkné.. fajn člověk
@Číp - je dobře že jsi se vrátil!
@Flafy_LP - báječný admin, umíš se rozhodovat hned. Vydrž tu dloho
@kapr20 - tebe si pamatuji jako admina, je škoda, že jimž už nejsi ale nevadí, furt si hodný člověk!
@Keyio - dle mě super admin, nevím, proč tě někteří nemají rádi.. jsi super
@Kundros - pomáhavý člověk, hodný, pohodový... někdy mi ukaž tvé stabvy rád se podívám
@Marki35 - tebe sice neznám ale bude z tebe dobrý helper a přeji ti pěknou karieru na CM
@iTz_Jarko - tebe také neznám ale určitě jsi super adminka vydrž tu!
@iTz_Toky - neznám tě, ale budeš na CM dlouho že jo ?
@Misery96 - ty, jsi báječný admin, je z tebou také zábava tak tu buď co nejdéle
@MrZaky - pro mě neznámý, ale jsi určitě super
@Nedzdo - stejně jako u Miseryho
@Annie - super adminka i když tě ze serveru neznám, pouze z webu
@Sprajtiik - bezva člověk a admin v jedné osobě, tak tu vydrž co nejdéle
@SpexikEx - super člověk ale škoda že jsem tě nikdy nepotkal na serveru :/
@Soony37CZE - neznám tě, ale jsi super
@Skuban9999 - myslím, že jsem tě už potkal na serveru, jsi super člověk.. jinak tě znám pouze z webu!
@patule1215 - neznám tě promiň ale jinak si myslím, že jsi fajn člověk
@SkateQue - jsi super eventer, doufám že jim tu budeš i nadále
@ShadyCZ - Báječný člověk, super helper
@Radiko - taky jeden ze super helperů
@R3pl1kat0r - užásný helper. tak snad tu budeš dlouho
@WarcoldCZ - jsi super helper, i kamarád, tak tu buď dlouho
@PVNST - z tebou hrát BW je super. ale hrát proti tobě je docela těžké.. jinak super admin a máš super videa na YT
@Brancesko - znám tě jako hráče, gratuluji k helperovi
@Nurtík - to samé, super hráč, rychle odepisuješ v chatu.. Gratuluji k helperovi
a na konec @Kopiis - jsi náš super správce webu, máš ho vždy pěkně udělaný...
Na CraftManii budu hrát co nejdéle. Je to báječný server...
CraftMania 4EVER!
Děkuji za přečtení, kdybych na někoho z AT zapoměl, tak se omlovám a řekněte mi, já ho tam dopíšu
Krátkým ,,příběhem" Vám popíšu, jak jsem se tam vůbec vzal
Přivedl mě to můj bratr @Bertikcz. (znát ho můžete pod bývalým jménem CanAkmanTR). Povídal mi, že je to super server a hraje tam skoro plná kapacita serveru. Tak jsem mu povídal, že na ty velké servery moc nejsem ale že to zkusím. Následujícího dne jsem se na něj připojil s jmenem ramesse a doslova sem čuměl s otevřenou hubou
Lobby super, tak jsem vlezl na Skyblock, jenže tou dobou jsem vůbec nevěděl o co go Takže to byla vlastně moje premiera hraní na skyblocku.. Jak plynul čas vzal jsem si jméno se skinem a to bylo JVecks (určitě mě znáte pod tímto jménem) a účet ramesse jsem si nechal odregistrovat a s tímto nickem jsem tam již hral a slavil s ním tam Vánoce 2014.. Čas plynul a na CraftManii přišel prison (nevím kdy to bylo ) Tak jsem si řekl že to zkusím ( viděl jsem to video u Gejmra). Bylo to super, jen kopat, kopat a kopat. 18.1.2016 přechod na Origo MC! Momentálně mě můžete nejčastěji vidět na Skyblocku, který mě velice baví...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A teď něco k lidem, které jsem poznal na serveru...
@Katusska - skvělá kamarádka, je z tebou sranda, super spoluhráčka na BW
@BiGDiCeK - Naučil jsi mě automat na skyblocku.. díky jinak gratuluji k Eventerovi na survivalu nebo kde
@Bertikcz - takový ,,skyblock" komik, event barvy...
@FireFighter11 - k tobě jsem chodil nejvíce na skyblock, hral s tebou 1 hru BW, super člověk
@koza37 - také navštěvuji tvůj ostrov, je pěkný
@Gucci120 - ty, máš super ostrov, také ho navštěvuji
@zuzik92 - tebe si pamatuji jako adminku, jsi super a hodná, škoda že už nejsi v AT
@BobmanCZ - ničitel postelí, bývalý super hl.admin
@Bmfkiller - také super člověk, známe se velmi dlouho
... a mnoho dalších lidí
Tito hráče mám na serveru nejraději..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A teď něco ke každému z AT!
@MrWakeCZ - super člověk, dal jsi dohromady super server, skvěle ho vedeš, jen tak dál!
@Ccarmel - super builderka, jsi tam dlouho, tak tam ještě dlouho vydrž..
@Deawen - tebe sice neznám ale nevadí... určitě jsi super člověk
@Delfik - pohodový admin, zahrali jsme si spolu 2 hry SkyWars, hrál jsi je super, doufám že na CM vydržíš co nejdéle...
@Fapsik - ty jsi super člověk, super admin, jen tak dál
@Filip6_CZ - z helpera na admina, to je pěkné.. fajn člověk
@Číp - je dobře že jsi se vrátil!
@Flafy_LP - báječný admin, umíš se rozhodovat hned. Vydrž tu dloho
@kapr20 - tebe si pamatuji jako admina, je škoda, že jimž už nejsi ale nevadí, furt si hodný člověk!
@Keyio - dle mě super admin, nevím, proč tě někteří nemají rádi.. jsi super
@Kundros - pomáhavý člověk, hodný, pohodový... někdy mi ukaž tvé stabvy rád se podívám
@Marki35 - tebe sice neznám ale bude z tebe dobrý helper a přeji ti pěknou karieru na CM
@iTz_Jarko - tebe také neznám ale určitě jsi super adminka vydrž tu!
@iTz_Toky - neznám tě, ale budeš na CM dlouho že jo ?
@Misery96 - ty, jsi báječný admin, je z tebou také zábava tak tu buď co nejdéle
@MrZaky - pro mě neznámý, ale jsi určitě super
@Nedzdo - stejně jako u Miseryho
@Annie - super adminka i když tě ze serveru neznám, pouze z webu
@Sprajtiik - bezva člověk a admin v jedné osobě, tak tu vydrž co nejdéle
@SpexikEx - super člověk ale škoda že jsem tě nikdy nepotkal na serveru :/
@Soony37CZE - neznám tě, ale jsi super
@Skuban9999 - myslím, že jsem tě už potkal na serveru, jsi super člověk.. jinak tě znám pouze z webu!
@patule1215 - neznám tě promiň ale jinak si myslím, že jsi fajn člověk
@SkateQue - jsi super eventer, doufám že jim tu budeš i nadále
@ShadyCZ - Báječný člověk, super helper
@Radiko - taky jeden ze super helperů
@R3pl1kat0r - užásný helper. tak snad tu budeš dlouho
@WarcoldCZ - jsi super helper, i kamarád, tak tu buď dlouho
@PVNST - z tebou hrát BW je super. ale hrát proti tobě je docela těžké.. jinak super admin a máš super videa na YT
@Brancesko - znám tě jako hráče, gratuluji k helperovi
@Nurtík - to samé, super hráč, rychle odepisuješ v chatu.. Gratuluji k helperovi
a na konec @Kopiis - jsi náš super správce webu, máš ho vždy pěkně udělaný...
Na CraftManii budu hrát co nejdéle. Je to báječný server...
CraftMania 4EVER!
Děkuji za přečtení, kdybych na někoho z AT zapoměl, tak se omlovám a řekněte mi, já ho tam dopíšu