• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

iTz_P3TeR

Aktivní člen
Čao mao... Pár ľudí si už skoro ani nevšimlo že existujem... Dôvodom je že už na fórum nechodim a na kraftmaniju si prídem zahrať raz za čas... Ak si na mňa ešte niekto pamätá tak nech sa do komentiku podpíše...

@micik10|Kráľovná narnie :D <3

@Nurtík|Sympatik 4ever :D

@Hihiji #Bro |Dobre ty :D ale nie, fakt spravodlivý chalan...

@meems05|Juj ty si ako micka <3

@DianaSVK| Diánnáá :D Spravodliva baba ktorá si so mnou zahraje UHC a zažijeme tolko tých nápadov a debilin :X že sa skoro docuram :D

@ @ Prázdne políčka??? Prečo?
Pretože za tým sa ukrýva jeden bývalý admin ktorého mám rada... A na druhom políčku sa nachádza 2. Najobľúbenejší admin...

Len vás si pamätám...

@MajorDad Veľmi si vážim že si mi pomohol a toľko krát sa obetoval... Je mi az do placu že si mi dal všetko čo si mohol... Tebe dĺžim jedno Veľké ĎAKUJEM.

Takze... Iba na vás si pamätám a @LucypisSVK si fajm chalan s ktorým sa dá tiež fajne pokecat a čo zväčší náladu :) (cry)

Ak som naozaj na niekoho zabudla, je to tým že na kjaftmaniu chodim raz za čas | <3

|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|

Strávený čas na kjaftmanii si veľmi vážim aj budem. :)

|Fialka|
Aj ja ťa mam rád Fialka <3

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.