• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

rulgaming

Velmi známý člen
chtěl bych se zeptat jestli je povolen 5zig mod protože tam jsou 2 řádky hungeru a jeden hráč za to dostal ban nevím jestli dostal unban píšu to tady protože hráč @omgmen ho používá

https://craftmania.cz/tema/nejsem-si-jist-jsou-to-cheaty.9425/#post-77792

tohle téma nedělám protože si ho chci stáhnout ale bavil jsem se o @omgmen s @PVNST v SZ a on i psal at to napíšu do off topicu
@omgmen nahlásil cheatera ale používal 5zig mod
a myslím že by se hodilo vědět jestli je povolen 5zig mod možná jsou lidi kteří ten mod znají ale nepoužívají ho protože se bojí že dostanou ban
@MrWakeCZ @Flafy_LP

P

PVNST

Návštěvník
Zdravím,

Ano, chtěl bych to prodiskutovat, dalo by se to brát jako ,,Status HUDs,, který je povolen, ale raději bych zde viděl i názory ostatních, abychom si to ujasnili. Tuto modifikaci nerad vidívám u hráčů, ale nejsem si jistý, zda tam ty hungery jsou navíc, nebo jako jen ukazatel, a to jsem ten mód studoval na netu.

Nejlépe bych zde uvítal slova majitele, který by napsal ,, Ano povolen/ Ne, banujeme. ,,

nejsou to huger bary navíc, v podstatě to jakoby ukazuje kdy ti ty dole dojdou :D
taky se dají v tom 5zig módu vypnout, dokonce jsou defaultně vypnuté, takže není problém kdyžtak je vypnu, ale myslím že by s tím problém být neměl

Misery96

Dark Lord of the Sith
Myslím, že jsem ban dal no.. Ale prvně jsem se ptal Waka a ten řekl, že banovat.. Tak jsem banoval

Ale on tam měl 40 hungerů, místo 20 ;) Protože mu tam zrovna ubyl 0.5 hungerů :)
to nerozděluje hunger bary na polovinu, jen to v postatě ukazuje kdy ti dojdou ty první, nebo jak dlouho to jídlo vydrží, neumím to vysvětlit, snad chápeš

MatikozZ

Velmi známý člen
to nerozděluje hunger bary na polovinu, jen to v postatě ukazuje kdy ti dojdou ty první, nebo jak dlouho to jídlo vydrží, neumím to vysvětlit, snad chápeš
No... Jo chápu to :) :D Nechám to na Wakovi, sám tam napsal, že se mu to taky nezdá :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.