• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Líbí se mi tvá fantasie na jména.
Mimochodem, stavby jsou pěkné, i když na můj vkus až moc přeplácané. Když se na ně podívám, tak nevím na co se soustředit.
Kdybys měl čas, rád bych tě požádal o pomoc právě se jmény.

Axart

Člen
Líbí se mi tvá fantasie na jména.
Mimochodem, stavby jsou pěkné, i když na můj vkus až moc přeplácané. Když se na ně podívám, tak nevím na co se soustředit.
Kdybys měl čas, rád bych tě požádal o pomoc právě se jmény.
Tu ironii ve tvem prispevku vidim :p
Je pravda, ze jmeno neni nejak moc kreativni (lepe receno vubec), ale chtel jsem to alespon nejak pojmenovat. Je to uzavreny projekt, tak jsem chtel, aby to melo alespon primitivni jmeno :)

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Tu ironii ve tvem prispevku vidim :p
Je pravda, ze jmeno neni nejak moc kreativni (lepe receno vubec), ale chtel jsem to alespon nejak pojmenovat. Je to uzavreny projekt, tak jsem chtel, aby to melo alespon primitivni jmeno :)
Víš, já to vůbec nemyslel ironicky. Koukal jsem na tvůj druhý projekt a jména se mi líbila. Teprve teď jsem si všiml, že je to pojmenované s tebou, za to se dost stydím a omlouvám se

Axart

Člen
Oh, v tom pripade dekuji.
Popravde, "Kasbah" neni mnou-vytvoreny nazev. Kasbah je puvodne typ budov (vetsinou opevnenych) stavenych v Maroku a severni Africe.
Samozrejme, to, ze sis nevsiml, ze je to pojmenovane po me, mi vubec nevadi :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.