Je to dobrý... nic proti tvoje mapy stojí za ...Nic moc 5/10
Ale já tam mám detaily víš ? Todle je holý ostrovJe to dobrý... nic proti tvoje mapy stojí za ...
Ty máš holý záda..Ale já tam mám detaily víš ? Todle je holý ostrov
Detaily tam moc nemáš kámoAle já tam mám detaily víš ? Todle je holý ostrov
Souhlasím, hráčský ostrov přidat buď nějaký větší strom nebo 2 stromy přidat, jinak střed vypadá v pohodě a hratelně, akorát se bojím toho, že lučištníci ho snadno pokryjou, ale to je asi u každé BW mapky no ... Každopádně mapa se mi zamlouvá a rád bych ji viděl mezi mapami na serveru, ale musí se ještě upravit a projít přes přísnějšího kontrolora viz. výšeZajímavá mapa, ale na ten ostrov bych přidal ještě nějaký strom, at to není tak chudý
Dobře vyměním ty fence a zkusím nějak ještě vylepšit team ostrovVážně celkem povedená Akorát bych místo těch acacia fence bych dal cobblestone wall, melouny ok ,ale ten glowstone mi tam nesedí Jinak střed krásnej A ten team ostrov mi přijde takový chudý... zkus tam například dát nějaké rozpadle sloupy z těch stone bricku ... a pod
Nevíš, co bych tam mohl ještě přidat ? Přidal jsem tam vše co mi ostatní poradiliJako líbí se mi to ještě pár detailů a bude to fajn ale jako všichni team ostrov je chudý :/