• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MatikozZ

Velmi známý člen
Tákže! Máme tu pro vás novou a myslím i celkem povedenou mapku :)

Bronz

Bronz.png
Iron
Iron.png
Hlavní ostrov
HlavniOstrov.png
Villager
Obchod.png
Postel
Postel.png
Střed
Stred.png
Celá mapka
CelaMapa.png

Ták jo... Snad se mapa líbí a čůs ! :D

P

PVNST

Návštěvník
Zajímavá mapa, ale na ten ostrov bych přidal ještě nějaký strom, at to není tak chudý :D
Souhlasím, hráčský ostrov přidat buď nějaký větší strom nebo 2 stromy přidat, jinak střed vypadá v pohodě a hratelně, akorát se bojím toho, že lučištníci ho snadno pokryjou, ale to je asi u každé BW mapky no ... Každopádně mapa se mi zamlouvá a rád bych ji viděl mezi mapami na serveru, ale musí se ještě upravit a projít přes přísnějšího kontrolora viz. výše :p :D

SpexikEx

Führer
Vážně celkem povedená :) Akorát bych místo těch acacia fence bych dal cobblestone wall, melouny ok ,ale ten glowstone mi tam nesedí :) Jinak střed krásnej :) A ten team ostrov mi přijde takový chudý... zkus tam například dát nějaké rozpadle sloupy z těch stone bricku ... a pod :)

MatikozZ

Velmi známý člen
Vážně celkem povedená :) Akorát bych místo těch acacia fence bych dal cobblestone wall, melouny ok ,ale ten glowstone mi tam nesedí :) Jinak střed krásnej :) A ten team ostrov mi přijde takový chudý... zkus tam například dát nějaké rozpadle sloupy z těch stone bricku ... a pod :)
Dobře ;) vyměním ty fence a zkusím nějak ještě vylepšit team ostrov :)

Kundros

Builderoušek
Jako líbí se mi to ještě pár detailů a bude to fajn ale jako všichni team ostrov je chudý :/

SpexikEx

Führer
Zkus ještě nějak vylepšit stromy , přidat další větev a pod :) a dej pryč tu věc z toho jungle wood a acacie to tam raději nech ten stone brick :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.