• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

krtekCZ

Lopatka
CiaoCiao

Vytvářím tým na BW turnaj. Rád bych lidi, kterým to jde, a BW pěkně umí. Kdo neví o co jde; https://craftmania.cz/tema/bw-turnaj-2016.9629/ Kdo by chtěl do mojeho/našeho týmu, napište do SZ. až se vrátím z dovolené, (neděle 21) tak budeme trénovat.

asi dělám spam, ale já bych velice rád sestavil tým dobrých :D
Speciální pozvání @Dykol @PVNST @krtekCZ

děkuji A-T za uspořádání. :)
-Prinz
Vážím si toho, že mě považuješ za někoho, kdo umí BW, ale nevím, jestli do toho turnaje vůbec půjdu, protože 1) nemusím mít v den, kdy se bude turnaj konat čas a myslím si, že bych vás akorát zklamal. 2) Nevím, ale možná mě bude chtít do týmu více lidí a já bych nerad někoho zklamal. (Svým rozhodnutím si ještě nejsem úplně jist)

Princcraft

Velmi známý člen
Vážím si toho, že mě považuješ za někoho, kdo umí BW, ale nevím, jestli do toho turnaje vůbec půjdu, protože 1) nemusím mít v den, kdy se bude turnaj konat čas a myslím si, že bych vás akorát zklamal. 2) Nevím, ale možná mě bude chtít do týmu více lidí a já bych nerad někoho zklamal. (Svým rozhodnutím si ještě nejsem úplně jist)
Já si myslím, že by si nás rozhodně nezklamal. lidi co dokážou zničit každou postel za -5 minut, je málo, a jsou dobří. Zda půjdeš, či ne, tvoje rozhodnutí.

ItzHay

Velmi známý člen
CiaoCiao

Vytvářím tým na BW turnaj. Rád bych lidi, kterým to jde, a BW pěkně umí. Kdo neví o co jde; https://craftmania.cz/tema/bw-turnaj-2016.9629/ Kdo by chtěl do mojeho/našeho týmu, napište do SZ. až se vrátím z dovolené, (neděle 21) tak budeme trénovat.

asi dělám spam, ale já bych velice rád sestavil tým dobrých :D
Speciální pozvání @Dykol @PVNST @krtekCZ

děkuji A-T za uspořádání. :)
-Prinz
Možná bych taky šel počítej se mnou řeknu ti v čas ale teď sem zatím v týmu s DenisJ takže to není jisté :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.