• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
D

Deawen

Návštěvník
Mě to ale celkem baví :) A navíc chci něco pro tento server udělat ;) Jedna moje mapa je schválená, tak chci pro CM udělat ještě víc :)
No ak chceš byť ale Admin/Helper tak by si mapy stavať nemal a mal by si sa viac venovať pomáhaniu hráčom :D Ale je to na tebe..
Posteľ dať na rovnú plochu, ťažko sa tam bude bojovať keď ti niekto naletí na posteľ :D
Villagera dať na iné miesto napr. do domčeku.
Stred - Dať preč tú vežu, nechaj tam len nejaký vyvýšený okruh a tie mosty nejak skrášliť :D
Iron - Tú vežu či čo to je daj preč a nechaj to volné.. :D

MatikozZ

Velmi známý člen
No ak chceš byť ale Admin/Helper tak by si mapy stavať nemal a mal by si sa viac venovať pomáhaniu hráčom :D Ale je to na tebe..
Posteľ dať na rovnú plochu, ťažko sa tam bude bojovať keď ti niekto naletí na posteľ :D
Villagera dať na iné miesto napr. do domčeku.
Stred - Dať preč tú vežu, nechaj tam len nejaký vyvýšený okruh a tie mosty nejak skrášliť :D
Iron - Tú vežu či čo to je daj preč a nechaj to volné.. :D
Omk :D Teď sem ten iron předělal, ale udělám to podle tebe :)

ItzHay

Velmi známý člen
Nechci něják hejtovat ale příjde mi že je to skoro stejné jako to schválená :( Furt je to na téma
dřevo,hlína,cobbl ... Zkus něco jiného podle mě se líp prosadíš :) (artist) Veřím ti :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.