• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Každý tvrdí, že až většina serverů updatuje tak přestanou hrát Minecraft. Tvrdí to praktick každý, kdo nechytl hype 1.9. Minecraft 1.9 vychází oficiálně 25.2. tento měsíc, a dne 26.2. vychází Spigot/Bungeecord verze na 1.9. Pro ty co neví co je Spigot/Bungeecord, je to prostě Minecraft server na kterém jdou spustit pluginy. Protože bez toho by jsme všichni hráli na Vanille.

Dnes o půlnoci našeho času tedy človek md_5, ten co vede Spigot team, vydal ukázku zajímavého pluginu, který spolupracuje s novým Spigotem 1.9. Připomeňme si, že Mojang v 1.9 pozměnil tak PVP, že ho také zpomalil a upravil. My se proto budeme zajímat o to "zpomalení". Určitě chytré hlavy napadne, a co ho zrychlit, to přece nějak musí jít.
Zdrojový kód:
GENERIC_ATTACK_SPEED: 4
A tak v novém Spigotu 1.9, půjde upravit rychlost PVP. Co to tedy znamená?

Znamená to to, že když hodnotu, kterou určil Mojang tedy hodnotu 4, když změníme na 16. Získáme stejně rychlé PVP jako na 1.8. Pro ty co to stále nepochopili, při drobné úpravě serveru bude prakticky PVP na 1.9 stejné jako na 1.8 a méně. Pouze ale z pohledu rychlosti né, výdrže atd.

https://www.spigotmc.org/resources/attributedemo.18793/

D

Deleted member 2540

Návštěvník
brácha bude mít dárek brácha má zrovna 25.2. nározky !! :D

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Uvidíme, jak to nakonec dopadne a jak toho využijí ostatní servery. Pokud se na to bude prdět a všichni pojedou na 1.9 normal, tak bude nový pvp, když to ale budou ostatní servery měnit na starý, tak budeme muset i my. :)

krtekCZ

Lopatka
Uvidíme, jak to nakonec dopadne a jak toho využijí ostatní servery. Pokud se na to bude prdět a všichni pojedou na 1.9 normal, tak bude nový pvp, když to ale budou ostatní servery měnit na starý, tak budeme muset i my. :)
Myslím, že by bylo dobré zkusit nejdříve to normální 1.9 PVP a když by se to hráčům nelíbilo, změnilo by se to.

ItzMeBudyy

Velmi známý člen
Můj názor 1.9 se mi líbila pak přišla ta změna PvP a já jsem si řekl že asi i nebudu hrát mc na 1.9.. Takže hlasují chtěl bych tu ten plugin.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.