• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

micik10

Kráľovná Narnie :*
Nazdar! Mám tu kapitolu IV. kde nám zomrie veľa ľudí a jeden medvedík :(
Atmosféra na hlavnej ceste bola pokojná, všetci sa správali ako keby ich nečakalo nebezpečenstvo, ale išli na piknik. Trewish mával okolo seba mečom, raz skoro odsekol Replikátorovi
hlavu. "Dávaj pozor!" skríkol vtedy Replikátor a všetci sa zasmiali. Puma chodil blízko stromov a rozprával sa s nimi v neznámom jazyku. Na hlavu mu skočila veverička, ktorá
si tam položila oriešok. Potom znova odskočila preč. Puma si ten oriešok schoval do kapsy. "Na horšie časy však?" zasmiala sa Micka. Puma sa na ňu pozrel, povedal: "Možno" a zasa sa pustil
do rozhovoru s dubom. Emma si pískala melódiu pesničky Hrdinovia bez meča. Replikátor pri tej hudbe zatvoril oči a počúval ju. Micka dávala pozor na cestu, keby na nich niečo
vyskočilo, aspoň jeden z nich bude ako-tak pripravený. Keď zastavili pri križovatke, Micka sa obzrela na cestu, po ktorej došla až k chrámu. Ukázala na ňu, aby si ju zapamätali.
"Nenápadná" zhodnotil Trewish. Všetci sa po nej vydali. Cestu im skrížil medveď. Nebol to žiadny malý medvedík, ale obrovský medveď. Bol minimálne 5-krát väčší ako Micka.
Zareval, až si museli všetci zapchať uši. Potom vyskočil na Pumu. Ledva sa mu vyhol, tak sa medveďove pazúre zaborili do hliny. To ho nazúrilo ešte viac, takže skočil po ňom
opäť. Bohužiaľ, tentokrát sa medveďove pazúre zaborili Pume do nohy. Zvrieskol, vytiahol meč a sekol po ňom. Krv vystriekla z medveďových láb, zareval. Ostatní už vytiahli meče, boli
pripravený. Micka mu odsekla pravú zadnú nohu, aby ho naštvala a nechal Pumu, ale skočil po nej. Ako plánovala, tak sa stalo. Medveď sa k nej otočil, vyceril zuby a vyskočil na ňu.
Micka sa zohla až k zemi, maco narazil do stromu. Tam ho sekol Replikátor do chrbta. Emma kúzlom zdvihla balvan, hodila ho do jeho hlavy. Kameň mu rozrieštil lebku. Jeho bezvládne
telo spadlo. Všetci pribehli k Pume. Ledva dýchal, krv mu stekala po nohe. Ale to ešte nebolo nič. Keď zdvihol ruku, naskytol sa im hrozný pohľad. Chýbal mu tak kúsok mäsa,
bola celá pokrytá krvou. Replikátor to nevydržal, pretože mu prišlo zle, tak odbehol do lesa. Emma rýchlo zobrala obväz, ktorý so sebou zobrala. Micka mu zatiať kúzlom
zastavila krvácanie na nohe, aj ruke. Naozaj to bol hrozný pohľad. Divila sa, že neodbehla tiež do lesa. Trewish radšej odvrátil pohľad. Puma zatínal päste, niekedy kričal
od bolesti. Emma ho ukľúdňovala, ale bezvýsledne. Kričal naďalej, ba, možno ešte viac ako predtým. Keď sa Replikátor vrátil, Puma mal už ruku obviazanú, nohu tiež. Bolo
vidno že trpí. "Prečo mu to nevyliečite kúzlom?" divil sa. "Keby sa to dalo." zamrmlala Micka. "Ono sa to nedá?" podivil sa ešte viac. "Nie nedá!" zvrieskla po ňom Emma.
Bola veľmi naštvaná, čo dávala na javo celkom dosť. Vyčítala si, že nazasiahla skôr, než ho medveď stačil pokúsať. Replikátor sa mykol od ľaku. "Urobil som ti niečo?" spýtal sa jej,
s hnevom v hlase. Micka sa vystrela. Nezačínalo to dobre. Postrehla hnev v hlase Emmy, aj Replikátora. "Presne tak! Aj ty si mohol niečo urobiťaby ten medveď po ňom neskočil!
Všetci sme mohli niečo urobiť! Aj ja! Ale nie! My si tam stojíme a pozeráme sa naňho ako skáče po Pume!" rozkričala sa. Replikátor prižmúril oči. "A čo som mal podľa teba urobiť?
Alebo lepšie: Čo sme mali my urobiť?! Mali sme tam skočiť po tom medveďovi, aby nás roztrhal?! Alebo ako si to predstavuješ?!" zvrieskol. Emma sa postavila. Chvíľu obidvaja stáli,
pozerali sa na seba. Micka nervózne na nich pozerala. Trewish ich pozoroval. Puma bol vyčerpaný, len počúval. Ani rozprávať nemohol. Nakoniec Emma prehovorila: "Čokoľvek! Čokoľvek, ale
hlavne by sme ho zachránili! Kľudne aj by sme mohli po tom medveďovi skočiť!" Trewish sa nadýchol a povedal im: "Kľúd. Hlave sa ukľúdnite. Emma, skočiť sme po ňom nemohli, pretože,
ako už povedal Replikátor, by nás roztrhol na dve polovičky. A to by nám za to nestálo. Hlavne, že Puma žije." Emma sa naňho uprene pozrela. "Teraz žije, ledva, ledva a kto vie,
či to prežije do rána!" zakričala. Potom sa začala hádka medzi nima. Napokon, Micka zakričala: "TICHO! Už žiadne slovo nechcem počuť! Ihneď buďte všetci ticho!" všetci sa mykli.
"Za prvé: Nie, nemohli sme po ňom skočil, lebo by roztrhol nás a potom aj Pumu. Za druhé: Nehádajte sa tu ako malé deti, inak vás potom za tie deti budem považovať. Za tretie: Pume
určite nepomôže keď sa tu takto budete hádať, ešte sa mu zhorší zdravie. Čo sa stalo, to sa stalo a už to nezmeníme. Tak, teraz sa každý ospravedlní a už to nebudeme rozoberať."
Keď sa nikto neozval, tak Micka skríkla: "TAK BUDE TO?!" Potom zamrmlali: "Prepáč" alebo "Ospravedlňte ma" a uzavreli sa do seba. Micka vzdychla. *Krásne nám to začíná* pomysela si.
Cestou k jazeru už nikto neprehovoril. Puma sa snažil chodiť sám, ale veľmi sa mu to nedarilo. Musel mu pomáhať Trewish. Emma sa postavila čo najďalej od Replikátora.
Vôbec sa naňho nepozerala, ignorovala ho. U Replikátora to bolo tak isto. Urazený sa otočil chrbtom k nej a tak išiel celú cestu. U jazera sa zastavili. Pumu opreli o strom,
ostatní si vybalili jedlo alebo vodu. Puma odmietol, keď mu chceli dať vodu. Trewish mu ale povedal, že mu to pomôže, tak si dal dúšok vody. Micka bola nervózna. Puma bol v zlom
stave, nemohol ísť s nimi ďalej. *Asi ho budeme musieť nechať tu* zamyslela sa. Ale potom zistila, že by to nebolo dobré. *Ale potom... By ho mohol napadnúť ďalší medveď,
bol by tu sám, úplne bezmocný, ten medveď by ho roztrhal na malé kúsky* vzdychla si. Budú musieť zobrať Pumu so sebou. Bolo to nebezpečné, ale nebezpečné by bolo nechať ho tu.
Micka si musela vybrať. Nakoniec si povedala, že ho zoberú so sebou. *Aspoň bude pod nejakou ochranou* Po polhodine sa vydali na cestu. Micka im ukázala cestu. Hneď spoznala
tie obrovské stromy a kamene rôznych tvarov. Keď došli na koniec viditeľnej cesty, Replikátor zaklial. "Nič tu nie je!" zvolal. Micka sa v duchu uškrnula. "Ale je, len sa opri o tento strom"
ukázala na veľký strom "a hneď to uvidíš. Replikátor sa na ňu podozrievavo pozrel. Ale urobil to, čo mu povedala. Keď sa jeho chrbát oprel o strom, všetky kríky,stromy a kamene
zmizli. Replikátor skríkol, spadol na cestu z mačacích hláv. Prekvapene sa obzrel okolo seba. Ostatní tiež ohromene hľadeli na chrám pred sebou. Micka ledva zadržala
záchvat smiechu. Ako prvá vykročila vpred. Emma sa jej spýtala: "Kde sú tí kňazi, či čo to sú?" Micka sa k nej otočila: "Neviem, ale ja som ich videla vnútri chrámu." a ukázala
na vchod. Všetci sa ta pozreli. Hneď, ako sa Replikátor opäť postavil na nohy, začuli krik. Všetci sa otočila smerom, odkiaľ ten krik išiel. Puma sa oprel o palicu, ktorú
mu dali počas cesty. Pomaly povedal: "Obávam sa, že ich je viacej než nás." V jeho hlase bola počuť únava, bolesť a -na Mickino prekvapenie- aj strach. Naraz k nim z chrámu
vybohlo asi desať mužov. Piati mali meče, piati luky. Jeden z tých, čo mali meče vybehol na Emmu. Vyhla sa seknutiu a rýchlo zobrala zo zeme kameň. Hodila mu ho do hlavy.
Ihneď mu z hlavy začala tiecť krv. Skríkol, chytil sa za hlavu, ale pritom ju bodol do nohy. Emma mu okamžite prebodla srdce svojím mečom. Potom si začala liečiť kúzlom
nohu. Mala zastavené krvácanie, ale pre istotu si ešte obviazala nohu obväzom. Ako si ju liečila, ostatní muži začali bojovať. Šípy svišťali okolo Mickinej hlavy, ale žiadny
ju nezasiahol. *Majú mizernú mušku* pomyslela si. Jedného z mužov zasiahla do hrude. Zohla sa pred jeho mečom, bodla ho do brucha. Vykríkol, sekol ju do ruky. Ale bol to len
malý škrabanec. Podkopla ho, bodla do srdca. Replikátor sa nemotorne vyhýbal šípom. Všetci piati lukostrelci strielali po ňom. To bola ich chyba. Trewish odsekol hlavu jednému,
druhému odsekol nohu, nechal ho, nech zomrie na nedostatok krvi. Micka sa vrhla na ďalšieho z mužov. Sekla po do päty, on spadol na brucho, ale vyhol sa Mickinému meču. Pokúsil
sa ju bodnúť do hrude, ale namiesto toho zasiahol vzduch. Micka ho medzitým zasiahla do zápästia. Pustil meč, ale päsťou ju trafil do brucha. Micka chvíľu lapala po dychu,
mečom ho skrz-na-skrz prebodla. Emma vyštartovala po predposlednom mužovi s mečom. Päsťou mu zlomila nos, kúzlom ho zabila. Rýchlo a bezbolestne. Replikátor zatiaľ odsekol
tomu poslednému ruku, z ktorej vystriekla krv. Nechal ho už napokoji, lebo vedel, že zomrie tak či tak. Trewish sa postaral o všetkých lukostrelcov. Ešte žili, ale zomierali veľmi
pomaly. Kričali až tak, že z toho tuhla krv v žilách. Puma bol schovaný za stromom, pozoroval ich, ako bojujú na život a na smrť. Chcel bojovať s nimi, ale kvôli jeho stavu
nemohol. Keď bolo dobojované, vyšiel spoza stromu a pomaly sa trmácal k nim. Micka všetkým vyliečila poranenia, smerovali ku chrámu. Pomaly sa približovali k hlavnej sieni,
odrazu začuli slová. Nerozumeli im, lebo to bolo v tom neznámom jazyku. Micka opatrne vykúkla spoza stĺpa. Boli tam piati muži. Štyria z nich boli kňazi, ten posledný, to bol
ten neznámy čarodeník. Jeden z kňazov sa pozrel jej smerom. Rýchlo sa schovala za stĺp. Čarodejník prehovoril normálnym jazykom: "Všetci štyria ma teraz budete ochraňovať
ako keby ste ochraňovali svoj vlastný život. Rozumeli ste?" Kňazi prikývli. "Matty ty sa postav sem" ukázal na miesto, ktoré bolo šikmo od neho. Kňaz menom Matty sa tam
postavil. "Brancez, ty sem. Kapr, sem. A Radiko tam." ukazoval na miesta. Pozrel sa na nich. Puma zasyčal. *Toho poznám. To som bol ešte mladší, ale prisahal som, že ho zabijem*
povedal im. *Takže ho chceš zabiť? Ako?* spýtala sa ho Emma. *Ešte stále môžem čarovať* odpovedal jej. *Ale to ťa vyčerpá!* skríkla. Puma už neodpovedal. Kňaz menom Radiko pokľakol pred
čarodejníkom. "Pán Dominik, mám pocit, že sa sem niekto približuje, alebo sa tu už nachádza." Pätica ztuhla. Čarodejník menom Dominik, sa naňho pozrel. "Hmm. Naozaj?" opýtal sa ho.
Radiko opatrne prikývol. "Kde?" vyštekol Dominik. Radiko zatvoril oči. Po pár minútach ich otvoril. Postavil sa, ukázal na stĺpy, za ktorými sa schovávali. "Tam" povedal.
Dominik prižmúril oči. Micka sa neopovážila ani dýchať. Zmeravela strachom. Ostatní boli na tom tak isto. Odrazu Dominik zvolal zaklínadlo. Stĺpy sa zrútili, ostali po nich
len malé kúsky. Všetci okmžite vytasili meče, okrem Pumy, ten si pripravil pár zaklínadiel. Dominik na nich prižmúril oči. "Ale,ale koho to tu máme?" Pomaly k nim vykročil.
"Neviem, kto ste, ale pravdu povediac, je mi to jedno. Keďže ste ma uvideli, musím vás zabiť. No, ja vás nezabijem, nebudem si zbytočne míňať energiu na takých úbohých
ľudí." otočil sa ku kňazom. "Zabite ich" povedal im chladne. A sadol si na kreslo, ktoré bolo uložené na vyvýšenom mieste. Kňazi sa hneď do nich pustili. Radiko skočil po
Trewishovi. Zhodil ho na zem, päsť mu vrazil do tváre. Trewish sekol mečom po jeho rukách. Skríkol, mečom ho bodol do krku. Našťastie, neprešiel skrz. Trewish ten meč vytiahol,
odhodil ho preč. Zhodil zo seba Radika, kopol ho do tváre. "Tak toto si nemal robiť!" zareval. Zobral meč, odsekol mu obe nohy. A nechal ho. Potom si omotal kúsok košele
okolo krku. Emma sa vyhla bodnutiu do srdca. Bojovala s Brancezom. Sekla ho. Meč išiel od ľavého pleca až do boku. Krv začala vytekať. Bracez vykríkol od bolesti a mečom
ju bodol do stehna. Potlačila výkrik od bolesti, zobrala zo zeme kameň a hodila mu ho do hlavy. Padol mŕtvy. Kúzlom zastavila krvácanie. Replikátor bojoval proti Kaprovi.
Kapr ho ľahko premáhal. Dostal od neho už pár seknutí, škrabancov a modrín. On mu maximálne spôsobil malý škrabanec. Keď si to s hrôzou uvedomil, zovrel v ruke meč. Musí ho
nejako zneškodniť. Uštedril mu ranu do kolena, sekol ho po prstoch na ruke. Kapr sa mykol a sekol do tváre. Replikátor pocítil, ako mu po líci steká krv. Tiekla mu do očí,
čo ho oslepovalo. Ale aj tak sekol Kapra do hrudníku, čím ho zabil. Replikátor spadol na zem. Chcel sa postaviť, ale bolesť mu to nedovolila. Zostal ležať na zemi.
Puma kúzlami bojoval s Mattym. Nemohol dovoliť, aby sa k nemu priblížil. Ale raz sa mu to podarilo. Sekol ho do ruky, na mieste kde ho pohrýzol medveď. Puma skríkol bolesťou.
Celý sa začal triasť. S použitím skoro všetkých síl sa vyhol jeho meču. Kúzlom ho znehybnel. Nemotorne sa postavil. Kúzlo medzitým povolilo. Len čo sa opäť normálne postavil,
Matty po ňom skočil. Sekol ho do hrudi. Puma už ani nestihol skríknuť. Len stihol kúzlom zabiť Mattyho. Potom už cítil, že bolesť ho opúšťa. Že ho opúšťa život. Potom
zatvoril oči a už ich nikdy neotvoril. Micka sa pomaly priblížila ku kreslu. Dominik si tam len tak sedel, pozoroval, ako bojujú. Pozoroval, ako zomierajú. *Opatrne*
pomyslela si Micka. Keď už chcela mečom mu odťať hlavu, postavil sa a kúzlom ju odhodil preč. Micka narazila na tvrdú zem. Zdvihla zrak, pozrela sa na Dominika. S mečom
v ruke sa k nej približoval. Chcela sa odtiahnuť preč, ale sily jej nestačili. S hrôzou zistila, že sa nedokáže pohnúť skoro vôbec. Zatvorila oči, hovorila si protikúzlo.
Keď skončila, rýchlo sa postavila a schmatla meč zo zeme. Namierila ho na jeho srdce. On sa len zaškeril, sekol ju. Ale Micka sa mu vyhla. Ona ho sekla do ruky.
Ani sa nepohol. Krv mu tiekla po ruke, on to ignoroval. Uškrnul sa. "Aká smola, že necítim bolesť však? Ale ty, ju cítiš." bodol ju do dlane. Pokúsila sa tú bolesť ignorovať,
ale veľmi jej to nešlo. Ale stačilo to na to, aby ho kopla do žalúdka. Potom urobila otočku a sekla ho po hrudi. *Počkať, keďže necíti bolesť, nebude sa až tak brániť.
Môžem to využiť* napadlo ju. Bodla ho do ľavej nohy a potom do pravej. On ju sekol po krku. Zaťala päste, bodla ho do hrudi. Do ruky jej stúpila taká bolesť, akú
ešte nezažila. Vyrazilo jej to dych. Chcela skríknuť, ale vyšlo z nej len tiché piskanie. Rýchlo utíšila bolesť kúzlom, čo jej pomohlo. Postavila sa. Pozrela sa na miesto,
kde bojovali jej priatelia. Uvidela, ako Emma plače nad telom Pumy. Trewish s Replikátorom mali vyliečné zranenia a ticho stáli na Pumou. *Nie...* pomyslela si Micka.
Vyliečila si všetky zranenia a vyšla k nim. Keď tam došla, uvidela mŕtve telo Pumy. So smútkom sa pozrela do zeme. Potom Trewish so Replikátorom zodvihli telo a odniesli
ho na cestu v lese. Emma prestala plakať, ale bola na tom zle. "Puma chcel vždy byť spálený na popol" povedala potichu. Micka si povzdychla. "Keď to tak chcel..."
odpovedala rovnako potichu. Pozrela sa na Emmu. Emma prikývla. Micka si čupla. Povedala kúzlo, čím začalo Pumove oblečenie horieť. Potom odišli. Nemali záujem vidieť,
ako horí Puma. Potichu sa vrátili na Fjóžeň Pavel.
Micka si sadla na okraj postele. Keď oznámili smrť Pumy, okamžite sa to rozšírilo po celej krajine. Začal smútok. Emma sa zamkla do svojej komnaty. Potrebovala byť sama.
Trewish odišiel domov, Replikátor išiel domov tiež. Micka sa zavrela do svojej komnaty. Tiež chcela byť sama. Bola unavená. Tak si ľahla do postele a zaspala. Mala nočné
mory. Chcela, aby nastal nový deň.

Ehm!
1. Ďakujem, že ste si našli váš drahocenný čas, a prečítali si tento *krátky* príbeh
2. Vystupujú:
@R3pl1kat0r - Replikátor (aké nečakané)
@Pixelpuma_CZE - R.I.P Puma
@EmmaS - Emma! Nebuď smutná!
@Trewish - Dúfam, že si si to zabíjanie užil :D
@Radiko - Kňaz - Emma mi poradila, že ťa mám sem dať.
@Brancesko - Kňaz - Aj teba mi poradila Emma :D
@kapr20 - Kňaz - Puma poradil(a)
@MattyNygg - Kňaz - Špeciálne želanie Pumy, vraj ťa chce konečne zabiť.
@Domíík - Temný pán :O Dúfam, že si šťastný, že si sa tu objavil :p :D
3. Dúfam, že ma nikto nebude chcieť zabiť :3 :)
4. #ChcemNaštvaťIntera

The End.

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
To vážně? Já dávám bez problému 7 vs Trewish a vy si tam sotva dáváte 1v1? Trochu jiný level :D Ještě chvíli a budu bez problému porážet nepřátelské armády sám :D A to se mi líbí

micik10

Kráľovná Narnie :*
To vážně? Já dávám bez problému 7 vs Trewish a vy si tam sotva dáváte 1v1? Trochu jiný level :D Ještě chvíli a budu bez problému porážet nepřátelské armády sám :D A to se mi líbí
:D Dobre, ako si želáš! Nabudúce tam hodím nejakých trolov, a ty ich tam pozabíjaš sám ok? :D

Radiko

ExHelperis
Prečo som tam knaz to nikto nevie že som arrow? a ešte k tomu trewish by ma zabil nedokázal som príliš silný :D a né umrem smrtov ako cigán ktorý vytahuje železo z drtičky..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.