• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

mb313ma

Člen
Ja viem len mi strašne prekáža ak si niekto odomňa pýta money akože keby preto niečo spravil napr. pomohol mi z niečim nepoviem ani mäkké F
ale na toto sa sťažuje veľa hráčov​

EliteKits

EliteKits-DelfínCZ
No hele jestli ti hned napsal ,,Posles naky money mam malo pls,, tak ano je to takove vydirani ale kdyz ti napise ,,Cau,, ,, ,,, ,,,, , , ,, , , , ,, atd... a skamosis se trochu snim tak je to uz neco jineho :D
Ale me vic zajima ten daniel nebo jak se jmenuje jakto ze ma povoleno FLY to bych tel videt :D

mb313ma

Člen
No hele jestli ti hned napsal ,,Posles naky money mam malo pls,, tak ano je to takove vydirani ale kdyz ti napise ,,Cau,, ,, ,,, ,,,, , , ,, , , , ,, atd... a skamosis se trochu snim tak je to uz neco jineho :D
Ale me vic zajima ten daniel nebo jak se jmenuje jakto ze ma povoleno FLY to bych tel videt :D
To bolo tak ja som z nim riešil že ma hacky lebo ked dopadol do warpu tak vsetho okolko neho sa vykopalo tak som sa ho to pytal a povedal ze dostal z GK pravo na fly

_Shanny_

ExPeprMintKa
Na Prisonu je Fly povolený a získává se z Gk nebo když dosáhneš P6. A žádný SH tam vidět není + Screeny chatu, jak někdo žebrá o peníze není žádné porušování pravidel. Mnoho lidí žebrá, aby rychle dosáhli P7. I mě několik lidí s tím otravuje .. Prostě je ignoruj --> /ignore. ;)
//Lock

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.