• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Moldark

Člen
Ahojte , pridavam jeden screen z mojej farmy.
Mam villagerov na farme, ktory sadia a zbieraju wheat. Potom mam farmara ktory mi robi chleba . A vsetko prevazam vozikmi. Funguje to na 100% .
Casom pridam dalsie farmy.
Donate na dalsie projekty ma potesi. =)

Přílohy

Eidan_Obecny

Hermelín jak má být! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ahojte , pridavam jeden screen z mojej farmy.
Mam villagerov na farme, ktory sadia a zbieraju wheat. Potom mam farmara ktory mi robi chleba . A vsetko prevazam vozikmi. Funguje to na 100% .
Casom pridam dalsie farmy.
Donate na dalsie projekty ma potesi. =)
Dobry a efektivní nápad :)
Byl by z toho dobrý tutoriál ;)

Moldark

Člen
Nieje problem. Vsetko som si robil sam =)
mam 2 villager farmarov, ktory seeduju. Cart ktory zbiera wheat. Vsetko ide do chestky. Z chestky to ide do skladu, kde je triedicka itemov cez redstone comparator. Odtial z chestky na wheat, mam zas kolaje na vellagera farmara, tkroy robi chleba, a chlieb vyhadzuje druhemu villagerovi, ktory je ale daleko tak to pada do hoppra :D A tam mam zs chestku a cart vozik, ktorym to vozim saz do skladu.

Přílohy

Eidan_Obecny

Nieje problem. Vsetko som si robil sam =)
mam 2 villager farmarov, ktory seeduju. Cart ktory zbiera wheat. Vsetko ide do chestky. Z chestky to ide do skladu, kde je triedicka itemov cez redstone comparator. Odtial z chestky na wheat, mam zas kolaje na vellagera farmara, tkroy robi chleba, a chlieb vyhadzuje druhemu villagerovi, ktory je ale daleko tak to pada do hoppra :D A tam mam zs chestku a cart vozik, ktorym to vozim saz do skladu.
WOW pěkný :D moc dík :3

Moldark

Člen
no, samotny minecraft hram asi 4tyzdne, cize vsetko co viem mam z youtube.
Ale vsetko som staval sam. Redstone system som sa naucil, a mam to postavene podla seba.

no, samotny minecraft hram asi 4tyzdne, cize vsetko co viem mam z youtube.
Ale vsetko som staval sam. Redstone system som sa naucil, a mam to postavene podla seba.
na to že to hraješ 4tyzdne seš dobrej, já po čtyřech týdnech nevěděl co je multiplayer, a podlahu v domě sem stavěl z nášlapných desek, neznal sem survival, jen gm1, a u domu z vlny jsem si udělal ohniště (asi už chápete jak to dopadlo)

Eidan_Obecny

na to že to hraješ 4tyzdne seš dobrej, já po čtyřech týdnech nevěděl co je multiplayer, a podlahu v domě sem stavěl z nášlapných desek, neznal sem survival, jen gm1, a u domu z vlny jsem si udělal ohniště (asi už chápete jak to dopadlo)
To si měl vidět mě jak sem to lamil :D

Moldark

Člen
:D ako chcete no, ono chleba je vela, hraci na moj IS nechodia, takze chlebik sa tam hormadi,t akze tiez rozmyslam ze ho dam free, a uz mam aj na potato,a le iny system.
A takto na fotke sadi villager :p

Přílohy

Radiko

ExHelperis
:D ako chcete no, ono chleba je vela, hraci na moj IS nechodia, takze chlebik sa tam hormadi,t akze tiez rozmyslam ze ho dam free, a uz mam aj na potato,a le iny system.
A takto na fotke sadi villager :p
Vidím že koľko tutorialov kukas.. :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.