Opak je pravdou, naopak se mi zdá, že admini zde toho dělají mnohokrát více, než helpeři, kteří si hrají, ale nedělají to všichni a nemůžeme to říci takhle obecně. Jinak, ty ve hře nevidíš bany, kdybys viděl jak to tam lítá, jednal by jsi jinak. Dále i admini či helpeři jsou jen lidé, co z vlastní vůle obětovávají čas na tento projekt a nic za to nedostáváme. Je to jen z naší vlastní vůle.A fakt už mě váš AT začíná sr*t. Neustále řešíte jen co chcete. Helpeři tu dřou otrockou práci a admini? Většina jen hraje minihry když vůbec, a banuje jen když je to jasné a na 1 screen. Víc, to je moc práce. Měli by jste se nad sebou zamyslet. A také by jste neměli přijímat každého dementa co umí psát žádosti.
A všechny na koho si vzpomenu označím, jinak by jste si to ani nepřečetli. Tak mi tu nebrečte.
@Filip6_CZ
@PVNST
@Keyio
@Flafy_LP
@iTz_Jarko
@MrWakeCZ
@Trewish
@MrZaky
Takže podle tebe řešíme hovno? Proto denně zabanujeme cca 40 cheaterů. V chatu každou chvilku lítá ban, ale admini nic nedělají. Helpeři tu dřou otrockou práci? Nikdo je k tomu nenutí.. dělají to dobrovolně. Už několikrát jsem psal, že u toho nebudu sedět od odpoledne do večera.. na to fakt nemám.A fakt už mě váš AT začíná sr*t. Neustále řešíte jen co chcete. Helpeři tu dřou otrockou práci a admini? Většina jen hraje minihry když vůbec, a banuje jen když je to jasné a na 1 screen. Víc, to je moc práce. Měli by jste se nad sebou zamyslet. A také by jste neměli přijímat každého dementa co umí psát žádosti.
A všechny na koho si vzpomenu označím, jinak by jste si to ani nepřečetli. Tak mi tu nebrečte.
@Filip6_CZ
@PVNST
@Keyio
@Flafy_LP
@iTz_Jarko
@MrWakeCZ
@Trewish
@MrZaky
Lítají bany, ale většinou za věci typu KA/FH/SH/kazení hry které jsou otázka minuty a ještě aby vám to někdo pod nos nastrkal.Takže podle tebe řešíme hovno? Proto denně zabanujeme cca 40 cheaterů. V chatu každou chvilku lítá ban, ale admini nic nedělají. Helpeři tu dřou otrockou práci? Nikdo je k tomu nenutí.. dělají to dobrovolně. Už několikrát jsem psal, že u toho nebudu sedět od odpoledne do večera.. na to fakt nemám.
Aha. Takže věnování mého volného času tomuto projektu bylo asi na nic.Helpeři tu dřou otrockou práci a admini? Většina jen hraje minihry
Kolikrát ti nevyšel vstup do AT?.. S každým nejsi spokojen.. To může mít jen 2 důvody.. Buďto abnormální retardaci a ochrnutí 99% mozku nebo neúspěšné nábory..Filipe, zrovna ty tu nedělej uraženého.. Ty řešíš něco..Forum, ale dost adminů fakt jen to jak jsem psal.
Za chvíli jsem z5.
A chápu že jsem si ted proti sebe poštval celý AT, ale už by fakt měl někdo něco dělat.