• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

EzzKill4U

Už jen obyčejný hráč
Do AT jsem se přestal hlásit po pár negativních zkušenostech s AT, což mi to znechutilo. A vazne? Nejednou se mi stalo, že jsem přidal příspěvek s porušováním pravidel a nebylo to FH/Ka/SH/Kazeni hry nebo něco podobného a nedočkalo se to vyreseni. Jediny kdo podobne věci resil byl Filip, Keyio a v poslední době Zaky abych mu nekrivdil. ALe co zbytek? A o co mi jde? Možná vyvolat diskuzi? Aby se Tim někdo začal zaobírat, aby jste nad tim vy začali přemýšlet.

Radiko

ExHelperis
Tak ty si myslíš že adminy seru na cm? Jsu to ľudia a robia co môžu..zober si ze majú viac práv nez helpery a samozrejme banuju to je ich úloha preto aj hraju minihry a chytaju cheaterov.. Dalej na ostatnych severoch to že nereaguju v chate je to že x ľudí chce zničiť chestky a pod.. Čiže to co helpery nemôžu robiť máme vlastný chat keby si chcel vedieť..
Prijal som titul Helper tak ako každý preto aby som pomahal hracom a adminom keďže pomahame s príkazmi vyzera to že dreme my viac ako admini ale skutočnosti sú viac zaťažený ako my a majú viac povinností... Takže tvoj názor si posli do pr*ele

Erikcho_SK alias _DIABLO_

Velmi známý člen
admini maju vela prace + ešte dementy čo ich furt otravuju npr. om ma zabil zabanuj ho... on ma cheaty zabanuj ho.... hrači nemaju ani potuchy čo admini robia pre server nebyť adminov tak CM už neni a všade bi boli hackery a dementy čo nadavaju o 106 ja som chcel byt adminom na CM ale nesplnujem podmienky a mam malo času
ale k veci aj helpery malu vela prace musia pomahať hračom s prikazmy lebo su hrači lenivy použit /help žiadna kategoria CM to nema lahke ani buildery to nemaju lahke musia stavať aj 4H 1 stavbu len aby sa to hračom pačilo
neviem či budete suhlasit @MrWakeCZ @PVNST

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
@Sewor to je tvůj názor z pohledu hráče, až se jednou dostaneš do AT zjistíš ze na serveru je toho víc než jenom chat pro hráče, pak si uvědomíš že jsi měl držet hubu.

Velmi známý člen
OMG :O Je tu naděje :O
:O je ale nemusi byt nikdy hrač musi chapať pracu adminov a helperov a nie len uražať adminov že nič nerobia ked sam nič neroby preto aby im pomohol alebo stal sa Adminom keby že môžem byt admin tak Cm hram stale (aj teraz ju hram stale) ale dufam že viacej hračov chape Pracu A-teamu ako ja lebo ak nie tak to je už smutne ludia chu byt adminy ale nevedia čo admin robi okram banovanie nevedia ako dat hračovy unban alebo mute (a take zložite prikazy) ale to je realita

Keyio

00:00 AM
Unban a mute, složité příkazy ? Nejsložitější příkazy pro admina jsou maximálně tak na /plot ,protože těch flagů je tam fíha... zbytek příkazů si zapamatuješ hned.

Tady jde spíš o přístup a chování, než o to, jaké příkazy znáš.

Velmi známý člen
Unban a mute, složité příkazy ? Nejsložitější příkazy pro admina jsou maximálně tak na /plot ,protože těch flagů je tam fíha... zbytek příkazů si zapamatuješ hned.

Tady jde spíš o přístup a chování, než o to, jaké příkazy znáš.
chapem ale chcel som tym upozornit že hrači si pametaju čo je pre nich vyhodne a nie to čo je vyhodne pre server stalo sa mi na nemenovanom servery že som bol v pvp a zabil som admina a dal mi IP BAN za to že som ho zabil a mal tam
X chyb takže to je ukažka admina ktory nič nevie ale ked človek pomaha serveru ako @PVNST @Misery96 alebo ty @Keyio tak server vyzera pekne ar na cheaterov ktory stale budu existovať :-/

Velmi známý člen
chapem ale chcel som tym upozornit že hrači si pametaju čo je pre nich vyhodne a nie to čo je vyhodne pre server stalo sa mi na nemenovanom servery že som bol v pvp a zabil som admina a dal mi IP BAN za to že som ho zabil a mal tam
X chyb takže to je ukažka admina ktory nič nevie ale ked človek pomaha serveru ako @PVNST @Misery96 alebo ty @Keyio tak server vyzera pekne ar na cheaterov ktory stale budu existovať :/
je ešte vela ludi ktory pomahaju serveru aj hrači ale tich je malo :-( aspon A-team A Wake sa snaži na 100% pomahať serveru a su rozumny

Flafy_

Hladový Builder
Zdravím,
nechceme tu žádné hádky.. -_-
Hráči dostali ban. Sice je to off topic, ale tohle je fakt dost.. Až by někomu ujeli nervy, tak by to nemohlo dopadnout dobře.. :)

Zamykám.. :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.