• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

joshua1

Nový člen
Zdravim, 04.03.2016 - 18:40 som predaval Nech_Toho_Lukasovi 3 ks LK, kedze mi nefungovalo trade (presnejsie, nevedel som s nim korektne pracovat), doslo k dohode na warp "z", ze mu tie kluce hodim a on mim potom posle peniaze. Samozrejme, peniaze neposlal. Vysledok bol, ze sa mi Nech_Toho_Lukasi vysmial, ze je to moj problem, mam vediet pracovat s "trade". Tymto chcem hlavne upozornit ostatnych hracov na "vychytralost (spravne by malo byt "vychc***st) hraca Nech_Toho_Lukasi, aby si na neho davali pozor. (pozn. podobnym sposobom som uz viackrat predal LK a nikdy ma hraci neokradli)...
Joshua1.

Hele, tak jsi retardovaný?? todle není krádež, neumíš napsat /trade Nech_Toho_Lukasi nebo /trade accept, když jsem ti trade posílal?
Bylo to úplně, jak kdyby jsi mi dával ty LK zadarmo.. určitě je těžké napsat /trade Nech_Toho_Lukasi, že?
Neokradl jsem nikoho, protože jsem tento způsob nedělal (bez /trade).. nikdy jsem to tak nedělal.
Vždyď přece nejde okrást někoho přes /trade, natož já jsem spravedlivý, ale ty jsi mi ty 3ks LK dal JAKOŽE zdarma -_-
Nikdy jsem mikoho neokradl, ať při eventu, natož přes /trade atd.
Laskavě si nevymýšlej kraviny, a také nechápu komu toto cpeš.. A pokud neumíš s /trade tak.. je těžké se s tím naučit?
Prosím AT o lock.

joshua1

Nový člen
Retardovany a vychcany si ty, pisal si, ze kupujes LK po 30B. Ja som zareagoval, ze mam 3 ks a ze ti to dam fyzicky a potom mi posles money. Stretli sme sa na warp z, ty si LK dostal ale mne si money neposlal. SI PODVODNIK. Tvoja hystericka reakcia tu na fore a aj na diskusii, kde si ma dal zablokovat (hlavne, ze o 5 minut si pisal ze ci joshua na teba nieco nenapisal.... hahahah, trapne) len potvrdzuje moje slova, admin si moze lahko pozriet historiu chatu a dosvedcit moje tvrdenie, ze SI ZLODEJ. Zbytocne davas ziadost o LOCK.

Na toto nemám nervy.. jiní lidé co mi ty Lucky Klíče prodávali, tak přes /trade a přesně podle domluvy (1 LK = 30B).
Nó ale ty jsi mi trade nedal, tak jsi mi JAKOŽE dával na jevo, že mi to dáváš zadarmo.. Nemáš ani důkazy a strkáš sem nějaké zdytečné témata.. Nějaký hráč mi psal, že má 6ks Lucky Klíčů, tak jsem mu poslal trade a on to normálně příjmul a dal jsem mu 180B a on mě těch 6 LK (dle domluvy) ale ty prostě mi to dáš jen tak ze srandy.. tak mě to je jedno, s retardem se hádat nedá, já ustupuju, na děcka jako ty fakt nemám nervy, prosím o Lock, toto je velice zbytečné téma -_- a já se s ním hádat nebudu!

joshua1

Nový člen
Toto je vdacna tema, aspon tu kazdy vidi, co za zmrda a zlodeja si, admin vie kedykolvek prejst diskusiu, takze zbytocne KLAMES.
ZLODEJ, prestan tu vypisovat a obhajovat sa, ze si vraj od niekoho niekedy nieco kupil, nikto na to zvedavy nie je a po tejto diskusii je jasne, ze klames a podvadzas.

Hlavně, že když mi jeden hráč dal /trade a dal tam 6 LK tak jsem mu normálně dal 180B, ale ty to prostě nepochopíš, že jsi mi to jen tak hodil, Admini s títo nic neudělají.. možná tak zamknou toto zbytečné téma a to tvé "P.S." máš Slovensky, tak tomu vůbec nerozumím, ale vím, že je to nějaká urážka.

joshua1

Nový člen
Nesnaž sa sopliak, toto nie je zbytočná téma, viem, že sa bojíš ale je to proste tak, si ZLODEJ a prišlo sa na to. Teraz to už každý vie.

P.S. Keď vyrastieš a dospeješ, naučís sa, čo znamená post scriptum ty primitív.

A jóo tyvole.. klamu lidi, hlavně, že jsem napsal Graacuovi, že mám 6ks GK a 8ks LK a on mi rovnou dal 2.4T a já mu ty Keye, protože ví, že jsem spravedlivý, ale to co jsi udělal ty, tak je něco jiného.. já jsem spravedlivý, ale když neumíš přes /trade.. tak je kur*a těžké se to naučit ? ne.. když jsem byl P1 tak jsem djboydu22 prodával Lucky Keye přes /trade, a to jsem neuměl, ale pak jsem se to naučil.. a ty jsi P2 a neumíš to.. bóže tak se to nauč (facepalm)

iJuhan

Velmi známý člen
Hlavně, že když mi jeden hráč dal /trade a dal tam 6 LK tak jsem mu normálně dal 180B, ale ty to prostě nepochopíš, že jsi mi to jen tak hodil, Admini s títo nic neudělají.. možná tak zamknou toto zbytečné téma a to tvé "P.S." máš Slovensky, tak tomu vůbec nerozumím, ale vím, že je to nějaká urážka.
Sice je pravda, že s tím joshua1 nic neudělá, je to jeho chyba, že neumí s /trade. Od tebe je ale PĚKNĚ VELKÁ BLBOST, že takovýhle lidí využíváš pro svůj prospěch.
P.S. (jestli se's to už naučil) - takovýmhle lidem bys měl pomáhat, ne je okrádat!
"Myslel jsem, že mi je dáváš zadarmo" - (facepalm)

rulgaming

Velmi známý člen
je to zlé nikdy bych to neudělal ale není to jeho chyba je pravda že ho využil ale byla to jeho chyba

rulgaming

Velmi známý člen
když mi někdo napíše že to neumí s trade tak to udělám tak že vždy bude házet první a já pošlu peníze hned potom a pokud trvá na tom že mám první poslat peníze tak to ignoruju

iJuhan

Velmi známý člen
je to zlé a mělo by se to nějak zakázat ale je to chyba @joshua1 že nepoužil trade
Bohužel, i na serveru se najde spooousta lidí, kteří kašlou na pravidla, která ovšem nejsou nikde napsána. (slušnost) Jak jsem psal, je to chyba joshua1, ale když to neumí, tak co má dělat. Jak psal @Nech_Toho_Lukasi, prý někoho naučil s /trade, proč ovšem neudělal to stejné i s joshua1, nikdo (skoro) neví.

@Juhan já jsem spravedlivý, a tohoto nevyužívám, on mi to prostě dal a je mi jedno, že neumí tradovat, já jsem prodával Lucky Keye hráčovi djboydu22, když jsem byl P1, zprva jsem to neuměl, ale pak jsem si všiml, že by bylo asi logické tam dát ten Lucky Key a pak zkontrolovat, jestli dal peníze např. 20B a potom si přečíst co se mi napíše, když si najedu na to červené sklo na mé straně tak jsem si uvědomil, že by bylo rozumné se připravit kliknutím na sklo na mé straně, a šlo to.. dále pak jsem se tam naučil dávat peníze, když jsem něco od někoho kupoval, tak jsem si přečetl co je co, a hned jsem to chápal, a také (to už jsem říkal) mi někno napsal, že má 6ks LK, tak jsem mu normálně poslal trade a on to normálně přijal a normálně tam dal těch 6ks LK a já jsem tam dal normálně těch 180B a pak jsme oba dva stiskli červené sklo, a pak jsme normálně čekali, kdy se trade dokončí.. vím, že mě teď čeká hodně dětinských "hejtů" ale te to na vás.. ;/

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.