• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Marki35

Veverčí admin
Poznáte takú vec, ktorá sa vola "Súkromna správa" ?V hornom menu mate vedla profilu taku "obalku" a tam si môžete písať súkromne správy a nemusíte spamovať fórum takými vecami, ktoré môžete písať aj v PM a sem napísať len to najhlavnejšie :D..
Moje vyjadrenie:
Je pravda že si to mal riešiť pomocou /trade Trade plugin pokiaľ viem bol pridaný hlavne kvôli tomuto aby sa nemuseli riešiť takéto veci takže je to podľa mojeho názoru skôr tvoja chyba,že si nepoužil trade..Ale neviem to na 100% nech ešte nech sa k tomu vyjadria aj ostatný :D.
PS: pokiaľ viem tu na foru je aj návod pokiaľ nie nemám problém ho napísať :D .
Je to len môj názor..

Naposledny upraveno:

_Shanny_

ExPeprMintKa
Když hráč neumí napsat /trade nick nebo ho správně používat, tak je to jeho věc a právě on si potom musí uvědomit, že prvně se naučím a potom teprve prodávám. @joshua1 Je to tvoje chyba, že si mu věřil a dal si mu 3xLk. S tímto se setkávám mnohokrát, že někdo někoho okrade a dělá tzv. ,,Podvodné prodeje". @Nech_Toho_Lukasi Ty by jsi jako kupující měl Joshuovi napsat, jak co má udělat a ne do msg ,,Poď /Warp z a dáme si to z ručky do ručky..". Neříkám, že je to nutné, ale takhle aspoň zamezíš stížnostem a všichni budou spokojení. :) Tímhle spamem se nic nevyřeší.

iJuhan

Velmi známý člen
Poznáte takú vec, ktorá sa vola "Súkromna správa" ?V hornom menu mate vedla profilu taku "obalku" a tam si môžete písať súkromne správy a nemusíte spamovať fórum..
Moje vyjadrenie:
Je pravda že si to mal riešiť pomocou /trade Trade plugin pokiaľ viem bol pridaný hlavne kvôli tomuto aby sa nemuseli riešiť takéto veci takže je to podľa mojeho názoru skôr tvoja chyba,že si nepoužil trade..Ale neviem to na 100% nech ešte nech sa k tomu vyjadria aj ostatný :D.
PS: pokiaľ viem tu na foru je aj návod pokiaľ nie nemám problém ho napísať :D .
To je sice hezké, ale já to dokonce chtěl, aby to vidělo více lidí, aby se klidně i připojili a přidali svůj názor. Jak napsala @CrazyShann_Cz ,bylo by rozumnější mu pomoci, aby se předešlo například takovýmhle hádkám.
(Ano, je tam návod, tak proč ho nemohl sem přesměrovat?)

Já mu říkal co a jak, ale on prostě nechtěl, a to mu jsem poviný dát 90B ? ne.. je to možná první hráč, kterého jsem jeho způsobem "okradl".
Už si nebudu číst toto téma, čeká mě milióny dětinských "hejtů".. Na toto fakt nemám nervy a nebaví mě to ;/ pište si co chcete, já na toto téma už nikdy nevlezu..

_Shanny_

ExPeprMintKa
Jelikož jsme si přečetli už poměrně dost názorů a problém je teoreticky vyřešen. Tak nevidím důvod v tomhle spamu dále pokračovat. Jen by se tu každý hádal a bylo by to tvrzení proti tvrzení. Pokuď bude další problém, že hráč někomu hodí cokoliv a ten dotyčný hráč mu nepošle požadovanou částku, tak je to pouze jeho chyba.
//Lock

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.