• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Mám pokračovat?

• Total voters
    11
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Burák

̿’ ̿’\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ༼☉ɷ⊙༽
Dnes večer jsem začal pracovat na takové menší BW Mapce, zatím mám jen Red Spawn a Část Red Ironu.
Ptám se tím, zda li s tím mám pokračovat nebo to stojí za nic.
Zde je tedy ten ostrov redů:
2016-02-21_19.43.42.png

Dále tu mám Iron ostrov redů: (Omlouvám se za špatné osvětlení, uvědomil jsem si to pozdě.)
2016-02-21_19.43.33.png

Ostrovy ze spoda:
2016-02-21_19.43.54.png

Ostrovy ze zhora:
2016-02-21_19.44.00.png

To je prozatím vše. A pokud by jste chtěli napsat že kopíruji návrh u mapy od hráče Nurtuka (Houpačku), tak to ne, dělali jsme to před pár dnama ve výtvarce :D

Burák

Díky za názory. Upřímně vás chápu, taky se mi mnou na "toaletě" stvořená věc moc nelíbí. Nejsem bůhvíjaký stavitel a byl to jen test, příště to zkusím s WorldEditem. (Všechno jsem stavěl ručně.)

Burák

K tomu se bude hodit We (zub)

Burák

Ten použiji na kopírování ostrovů a otáčení. InGame editování mi sedne víc :D

Burák

Asi se na stavění map vykašlu když mi to nejde a budu se věnovat komplexním RS obvodům a Command Blockům (artist)

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Houpačka je fajn nápad, ale u tak malého stromu bych ji nedělal.
Trochu bych kopnul do spodku ostrovů a vytvoril převis + přidal třeba trochu Cobblestone, Gravelu a Andesitu
Domek by potřeboval projít generální úpravou (pro více infa bych potřeboval lepší snímky domu)
Přidal bych trochu zvrásnění terénů, alespoň o blok nebo 2
Přidej políčko s nějakou pšenicí a k vodě třeba jeden sugarcane
Jeden strom by mohl být i na Team ostrově

Burák

Houpačka je fajn nápad, ale u tak malého stromu bych ji nedělal.
Trochu bych kopnul do spodku ostrovů a vytvoril převis + přidal třeba trochu Cobblestone, Gravelu a Andesitu
Domek by potřeboval projít generální úpravou (pro více infa bych potřeboval lepší snímky domu)
Přidal bych trochu zvrásnění terénů, alespoň o blok nebo 2
Přidej políčko s nějakou pšenicí a k vodě třeba jeden sugarcane
Jeden strom by mohl být i na Team ostrově
Vím ;) Ohledně té vody jsem měl stejné záměry, ale asi pokračovat stejně nebudu ;)
To co tady vidíš jsem postavil během půl hodinky ručně bez WE a takových věciček, proto to nemá detaily ;)

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Vím ;) Ohledně té vody jsem měl stejné záměry, ale asi pokračovat stejně nebudu ;)
To co tady vidíš jsem postavil během půl hodinky ručně bez WE a takových věciček, proto to nemá detaily ;)
V pohodě, jen jsem předhodil své postřehy, kdyby sis to rozmyslel a pokračoval

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.