• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Darkmank_2

Nový člen
Hrač F3ryCZ mne pozval do gangu a prej že me da na Veterána ked prisepejem do gangu čo som spravil. Investoval som skoro 700b pak mi zakazal plotme na kterem sem mel 2 eventy ktere sem postavil a znižil mne na Officera. Ked som ho pytal aby mi penize vratil rekl ze ne a tak sem odešel s gangu. Pak rekl ze je to majetek gangu a ze mi to nevrati. Dekuji za pomoc Darkmank

Graacu

Člen
Hrač F3ryCZ mne pozval do gangu a prej že me da na Veterána ked prisepejem do gangu čo som spravil. Investoval som skoro 700b pak mi zakazal plotme na kterem sem mel 2 eventy ktere sem postavil a znižil mne na Officera. Ked som ho pytal aby mi penize vratil rekl ze ne a tak sem odešel s gangu. Pak rekl ze je to majetek gangu a ze mi to nevrati. Dekuji za pomoc Darkmank
No teoreticky se dá říct že je to tvoje chyba ale toto se fakt nedělá takový sviňárny ...

rulgaming

Velmi známý člen
1. nejsou důkazy 2.tvoje chyba nemáš tomu věřit 3. je to sice tvoje chyba ale takové věci se nedělají

TheWilson

Nový člen
Je pravda, že je to jeho chyba ale tak i tak bychom mu měli nějak pomoci. Admini pokud potřebujete důkazy mrkněte do logu tam by to mohlo být.

F3ryCZ

Aktivní člen
Pokud vím o žádné peníze jsem tě neprosil. A za druhé si nezmínil že si mi nadával a neposloucháš vůbec. A halvně 700B si neposlal. Poslal si o mnohem míň.
Nikdy sem nikomu nic takovýho neudělal, ale ty si mě fakt naštval. Takže se neni čemu divit.
S pozdravem F3ryCZ

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.