• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Neposlal bys mi ho od Warcolda taky? Hledám taky PC do 15000,- prosím :)
tady si si ho napsal sám, to je on, a může klidně být, ale musel by sis k němu koupit lepší zdroj (př. seasonic http://www.czc.cz/seasonic-s12ii-520-520w/74749/produkt nebo enermax http://www.czc.cz/enermax-naxn-enp500agt-500w/110947/produkt třeba )

Eidan_Obecny

Hermelín jak má být! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hele nic proti ale ty nejsi nějaký profík přes PC takže já zůstanu u toho zdroje co tam je :p
A navíc já si myslím že 450W stačí :p
Můj názor!
jako to není problém když myslíš tak zůstaň, ale až to co jsem napsal jednou nastane, tak si na mě vzpomeň, jo na tuhle sestavu by ti skoro stačilo i 300W, jde o značku zdroje, protže ten Eurocase, co tam je, je snad nejhorší (se zalmanem apod.) zdroj co si můžeš pořídit
ale dělej jak myslíš

jako to není problém když myslíš tak zůstaň, ale až to co jsem napsal jednou nastane, tak si na mě vzpomeň, jo na tuhle sestavu by ti skoro stačilo i 300W, jde o značku zdroje, protže ten Eurocase, co tam je, je snad nejhorší (se zalmanem apod.) zdroj co si můžeš pořídit
ale dělej jak myslíš
(zkopírováno z internetu)
Levné slušné 300 – 500 W v tomto pořadí do 1500, – :
1. Seasonic SS - ET
2. Chieftec
3. Corsair (mimo řady VS!)
4. EVGA
5. Be quiet
(výběr záleží na celkové Watt spotřebě daného stroje a vhodné jsou do kanc, multimediálních a méně zatěžovaných/žravých 250 TDP herních sestav)

Hele nic proti ale ty nejsi nějaký profík přes PC
mimochodem bych se počítačům (hardware) rád jednou věnoval, skládal opravoval apod.
dost mě to baví, a denně pročtu desítky různých článků po internetu na různých fórech i obchodech
počítač jsem si skládal sám, a mám podobnou sestavu (akorát je tam i5 6500, jinak R7 370 taky)
a i když to díky intel procesoru žere ještě míň tak jsem pro jistotu zvolil rovnou 620W kvalitní seasonic, ano je to trocho dost na tu sestavu, ale taky trochu myslím na budoucnost, přeci jenom, jak dlouho takový dnešní počítač bude dostačující? nechce se mi pak kupovat celý nový, ale zdroj mi snad bude stačit :p (samozřejmě nemůžu vědět co zajímavého se za tu dobu stane a jaké v tom budou změny, ale s příchodem pascalu bych si chtěl zakoupit nějakou novou lepší grafiku)

Eidan_Obecny

mimochodem bych se počítačům (hardware) rád jednou věnoval, skládal opravoval apod.
dost mě to baví, a denně pročtu desítky různých článků po internetu na různých fórech i obchodech
počítač jsem si skládal sám, a mám podobnou sestavu (akorát je tam i5 6500, jinak R7 370 taky)
a i když to díky intel procesoru žere ještě míň tak jsem pro jistotu zvolil rovnou 620W kvalitní seasonic, ano je to trocho dost na tu sestavu, ale taky trochu myslím na budoucnost, přeci jenom, jak dlouho takový dnešní počítač bude dostačující? nechce se mi pak kupovat celý nový, ale zdroj mi snad bude stačit :p (samozřejmě nemůžu vědět co zajímavého se za tu dobu stane a jaké v tom budou změny, ale s příchodem pascalu bych si chtěl zakoupit nějakou novou lepší grafiku)
Máš nějakou kritiků na tento PC? :D ;)
https://www.alza.cz/gaming/hp-pavilion-500-527nc-d2863747.htm?catid=18858132#popis

ještě přidám jedno hodnoce na tento počítač, a to toho tam dotyčný vypsal dost málo:

"Nejprodávanější PC v kategorii "Herní PC". Wow!!! Klobouk dolů, to je fakt síla. A ještě si to lidé dokáží pochválit. Kdo k tomu napíše, že je to tiché, v životě nevidět tiché PC (ano neviděl, protože to slyšet není vůbec). A kdo k tomu napíše, že je to výkonné a že to má silnou grafiku, netuší, že A10-7800 obsahuje zbytečně ještě jednu (vypnutou) R7, za kterou se ale také platí. A že jinak je to stejný procesor jako X4 840 / X4 860K (tedy docela slabý), kde se za grafiku neplatí a stojí podstatně méně (najděte si je, jsou v ceníku oba, dělá to zbytečně vyhozené 2000,-). A že GTX 745 je zmetek, který má na polovinu osekané jádro GM107, které je v levné GTX 750 Ti (z 640 SP má povoleno jen 384) a navíc s pomalou DDR3 (propustnost jen 28,8GB/s, oproti 86,4GB/s u 750 Ti). Je to tedy líný pomalý PC. Za ty peníze může být lepší (kdyby alespoň s tou GTX 750 Ti s dvojnásobným výkonem). PC má většinou vydržel mnoho let, proč se tedy takto šidit a platit za blbosti?"

jestli chceš tak tak napiš cenovku, na co ten PC budeš požívat atd. a já ti něco najdu, nezapomeň jestli s OS enbo bez, případně jaký

Eidan_Obecny

Stará grafická karta, sice s 4GB pamětí ale typu DDR3, navíc ta grafika je tak nevýkonná, že bych se divil kdyby 4GB vůbec využila
a když vidím "zdroj 180W" a to že tam ani napsaná značka, tak je to úplně na (poop) počítač
Ach jo :/ OK děkuju :)
A nemohl bys mi najít nějaký dobrý PC? Já PC moc nerozumím ty jo :)
Pls do 15000 Kč :/

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.