• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
ste blby mne uz skoncil na AdriankaCR7 tam mi uz skoncil ban a dali ste mi ze obchazeni banu !!! ste blby server Jess_CZ sa vsade vtiera vsetkym adminom ona co povie to urobite a ked vam povie dajte sebe ban date?? nie Jess_CZ sa pcha vsetkym do riti skoncil mi ban a vy ste mi ho zase dali ze : obchazenmi banu !!!! -_- za toto som zistila ze ste skurvene debilny server rovno mozte dat Jess_CZ za adminku alebo lepsie povedane : kurvu roka !!!!!! .... NO COMENT koncim svami na taky server sa mozem vyjebat !!!! piste mi tu hocico IGNOR davajte mi tu same nesuhlasi mne je to jedno ael uvedomte si jedno davate bany len tak lebo Jess_CZ daco povedala riadte sa sami sebou nie dajakou kurvou... -_- .....................................

FilipVI

Moderátor webu
Tak.
Dostala si mute za nadávky, které si obešla. Pokud vím správně, admin @MrZaky Ti dal ban a po dohodě ban zmírnil. Zmírněný ban si obcházela a byl ti udělen IP ban.

Kopsiq

Builder
ste blby mne uz skoncil na AdriankaCR7 tam mi uz skoncil ban a dali ste mi ze obchazeni banu !!! ste blby server Jess_CZ sa vsade vtiera vsetkym adminom ona co povie to urobite a ked vam povie dajte sebe ban date?? nie Jess_CZ sa pcha vsetkym do riti skoncil mi ban a vy ste mi ho zase dali ze : obchazenmi banu !!!! -_- za toto som zistila ze ste skurvene debilny server rovno mozte dat Jess_CZ za adminku alebo lepsie povedane : kurvu roka !!!!!! .... NO COMENT koncim svami na taky server sa mozem vyjebat !!!! piste mi tu hocico IGNOR davajte mi tu same nesuhlasi mne je to jedno ael uvedomte si jedno davate bany len tak lebo Jess_CZ daco povedala riadte sa sami sebou nie dajakou kurvou... -_- .....................................
Hááááj a když chceš Ban aj na Forko jen rekni :D Vulgarita Lvl. 69

Jessynka

Aktivní člen
Můžeš mi vysvětlit co jsem ti udělala ? :) Začneš nám nadávat že ? .. to je v pohodě.. ale když pak začnu já tak hned brečíš ? .. Tu k**** si nech pro někoho kdo je na to zvědavý .. Měla sis počkat až ti to skončí a ne to obcházet .. Je mi líto ale to už není má chyba ;)
-Džes :3

Wolf (Terézka :o )

Velmi známý člen
LOL =D Ještě ta gramatika
Ahoj měj se hezky..
Takže my jsme kurvy? A co jsi ty? Akorát děcko které by se mnělo naučit chovat
Měla by sis počkat ale pá! Můžeš si za to sama holčičko.
A zamysli se nad sebou než tu začneš nadávat Díky
*Wolf :**
Omlouvám se za drobné chyby :p

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.