• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

1KND1

Velmi známý člen
Nedavno jsem si procital prispevky a narazil jsem na dost zajimave tema... Hrac tam mohl mit/mel Wolfram. Admin @Keyio tam tvrdil ze na dane ohackovane verzi hrat mohu... V tom pripade kdybych sem postnul na forko fotku a nahore v rohu bylo napsano Huzuni tak bych ban nedostal? A i kdyby proc by si hrac instaloval ohackovanou verzi kdyby ji nepouzival...

MatikozZ

Velmi známý člen
Nedavno jsem si procital prispevky a narazil jsem na dost zajimave tema... Hrac tam mohl mit/mel Wolfram. Admin @Keyio tam tvrdil ze na dane ohackovane verzi hrat mohu... V tom pripade kdybych sem postnul na forko fotku a nahore v rohu bylo napsano Huzuni tak bych ban nedostal? A i kdyby proc by si hrac instaloval ohackovanou verzi kdyby ji nepouzival...
Možná jí používá, možná to má jen kvůli textu.. Musí se prokázat, že cheaty používá, když je máš stažené, skoro "nic" se neděje

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Já jsem tam psal proč by neměl dostat ban :O

1KND1

Velmi známý člen
Ale keyio tam napsal
Já jsem tam psal proč by neměl dostat ban :O
Nejedna se mi o tebe ci nejaky trest jenom bych chtel objasneni :) ted Cituji Hráč musí mít prokázáno že použíl cheaty, není zakázaný hrát MC přes cheat launcher jako wolfram,wurst apod. Z tohoto jsem tak nejak pochopil ze mohu hrat na verzi Wurst, Metro, Huzuni a mohu jsem postovat jakekoliv prispevky s napisem bez nejakeho postihu... Je mi jedno jestli to mel nebo chtel bych jen blizsi informace :)

Keyio

00:00 AM
No, pokud nebudeš používat cheaty, tak není zakázáno používat Hack Launchery.

6. Je přísně zakázáno jakékoliv používání Hacků, Cheatů a využívání bugů (chyb ve hře).

Není tam nic o tom, že hráč nesmí poupravený launcher, ať už se jedná o hack launcher.

Ale jakmile se prokáže, že hráč používá cheaty, dostává automaticky BAN.

1KND1

Velmi známý člen
No, pokud nebudeš používat cheaty, tak není zakázáno používat Hack Launchery.

6. Je přísně zakázáno jakékoliv používání Hacků, Cheatů a využívání bugů (chyb ve hře).

Není tam nic o tom, že hráč nesmí poupravený launcher, ať už se jedná o hack launcher.

Ale jakmile se prokáže, že hráč používá cheaty, dostává automaticky BAN.
aha dikec :)

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Takové předsudky vůči cheatlauncherům... Asi je taky vyzkouším, třeba mi budou víc vyhovovat

Erikcho_SK alias _DIABLO_

Velmi známý člen
Takové předsudky vůči cheatlauncherům... Asi je taky vyzkouším, třeba mi budou víc vyhovovat
Ako som vydel tak na huzuny tam maš nametags a tam môžes vidiet nick hrača a aj arrmor to by dost pomohlo pri chytani hackerov ktory lietaju v pvp (ale ten arrmor si musiš nastaviť v provom shift a najdeš si hack nametegs a tam su ... to klikneš a nastaviš si to tam :-3

1KND1

Velmi známý člen
Ako som vydel tak na huzuny tam maš nametags a tam môžes vidiet nick hrača a aj arrmor to by dost pomohlo pri chytani hackerov ktory lietaju v pvp (ale ten arrmor si musiš nastaviť v provom shift a najdeš si hack nametegs a tam su ... to klikneš a nastaviš si to tam :3
Stejne ti nikdo ty pvpcka nehlida jen kdyz si nekoho zavolas a do /msg ti to napsat nejde kvuli tomu ze v PvP arenach jsou zakazane vsechny prikazy....

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.