• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DudisMaster

Velmi známý člen
Flafy jak si to pročítám všichni tě tu chtějí já tě ani neznám ale podle mě by si tu měl zůstat :D

xYuriiChan

Velmi známý člen
Tak na to zapomeň! ani na to nemysli! Nesmíš odejít! Jsi strašně super admin c: a super Eventy máš.. prostě boží.. vždycky mě bavilo jak jsi mě pořád na ten survival posílal abych je vyskoušela:D .. Prostě bez tebe CM nebude CM.. musíš zůstat.. strašně tě mám ráda prostě chci aby jsi zůstal.. jsi můj kámoš nejlepší.. a prostě.. nechci aby jsi odešel.. prostě ne.. já tě nepustím.. nebudeš nic opouštět!!.. prostě ne!.. Pokuď odejdeš tak si mě fakt nepřej.. a to myslím vážně.. toť můj názor..

Radiko

ExHelperis
Flafy nepotrebujem si zvykať na nového vedúceho :D zostan tam kde si ;) cm bez teba nemôže žiť (keď odides najdem si kde byvas a uvidíme sa v kráľovstvom nebeskom (kappa))

Wake na to nesere.... Jinak jj Flafy je super :D
Upřímně, nechci tím někoho urazit, je to můj názor (no hate please) ale Wake na to **** (cry) Je to škoda, protože Wake je docela fajn, a většinou dělá nový minihry atd. na Poroučení Adminů (cry)
BTW FLAFY ZŮSTAŇ JAK JSEM UŽ 2x PSAL! :eek: :D
(Vím že tu bude hromada FP a NESOUHLASÍM a NECHÁPU atd....)

Zůstat jen proto, že to lidi chtěj je blbost, protože jakmile tě to přestane bavit a začneš to dělat z donucení tak to lidi poznaj a otráví je to taky. Nicméně já tě moc neznám. Jen asi dvakrát jsem byla na eventu a z toho si vážně moc člověk názor neudělá a z toho co jsem slyšela si raději ani názor nechci udělat. Nicméně buď to myslíš vážně vážně nebo vážně zesrandy a nebo je to jen příspěvek na pohlazení tvého ega, i takový jsem už viděla. A jelikož každý kdo je v ateamu, snad krom majitele, má svého osobního "hejtera" a tady vidím jen samé poztivní komentáře, jako by se snad nenávistné mazali nebo se snad lidi s jiným názorem báli říct svůj názor, tak se spíš přikláním k tomu egu. Nicméně neznám tě dost, abych mohla soudit, tak to nechám být než se ozvou lidé co semnou nesouhlasí.

DudisMaster

Velmi známý člen
Zůstat jen proto, že to lidi chtěj je blbost, protože jakmile tě to přestane bavit a začneš to dělat z donucení tak to lidi poznaj a otráví je to taky. Nicméně já tě moc neznám. Jen asi dvakrát jsem byla na eventu a z toho si vážně moc člověk názor neudělá a z toho co jsem slyšela si raději ani názor nechci udělat. Nicméně buď to myslíš vážně vážně nebo vážně zesrandy a nebo je to jen příspěvek na pohlazení tvého ega, i takový jsem už viděla. A jelikož každý kdo je v ateamu, snad krom majitele, má svého osobního "hejtera" a tady vidím jen samé poztivní komentáře, jako by se snad nenávistné mazali nebo se snad lidi s jiným názorem báli říct svůj názor, tak se spíš přikláním k tomu egu. Nicméně neznám tě dost, abych mohla soudit, tak to nechám být než se ozvou lidé co semnou nesouhlasí.
Přesně, Souhlasím s tebou Flafyho sem viděl jen 2 na anni a na evente v survivalu. kamarád (Stepin666) si flafyho oblíbil a já ho ani neznal. Podle mě se lidi bojí řict že tu nemusí být dostali by FP a tolko nesoulasů že by je to zklamalo jen protože řekli svůj názor

Flafy_

Hladový Builder
Wau,
tak tohle je ten nejúpřimnější názor na mě co jsem kdy viděl..
Tohle jsem fakt nečekal.. A ve všem máš pravu pokud chci odejít tak to je pouze moje a moje rozhodnutí a nikdo mi ho nezmění.. Takže je to pouze na mém rozhodnutí.. A jak si napsal(a) dle mého se tu lidé bojí říct svůj názor..

Děkuji za názor a už jsem se rozhodl ;) Dám tomu týden. Budu si psát každou dobrou či špatnou věc. Pokud bude víc dobrých věci zůstanu pokud špatných odejdu.. A pokud mě to začně bavit, tak neskočím..

Děkuji za názor a konečně mi někdo otevřel oči. Ještě jednou díky,
Flafy. :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.