DudisMaster
Velmi známý člen
Flafy jak si to pročítám všichni tě tu chtějí já tě ani neznám ale podle mě by si tu měl zůstat
Tam je napsáno že lidi co to neberou věci moc vážně ať sem nechodí...To myslíš vážně ze srandy nebo?
Taky si myslímNeodcházej prosím a mc tě určitě začne bavit zas
No, pokud nepočítáš Trewa a pár haterů co CM nesnáší, tak asi joFlafy jak si to pročítám všichni tě tu chtějí já tě ani neznám ale podle mě by si tu měl zůstat
(Trewish)NE !!! FLafy neeee pls neee neodchádzej a pls ukáž mi nejakého kida, ktorý ťa tu nechce
Wake na to nesere.... Jinak jj Flafy je superTaky si myslím
Flaf je moc fajn člověk, udělal na CM nejvíc!
(Kappa, nezdá se vám že Wake na CM úplně ****? Všechno mu udělali Admini atd., například Flafy sám... )
Upřímně, nechci tím někoho urazit, je to můj názor (no hate please) ale Wake na to **** (cry) Je to škoda, protože Wake je docela fajn, a většinou dělá nový minihry atd. na Poroučení Adminů (cry)Wake na to nesere.... Jinak jj Flafy je super
Kde jsi přišel, že já jsem pro jeho odchod?No, pokud nepočítáš Trewa a pár haterů co CM nesnáší, tak asi jo
Spíš ta ironie zněla jako pravda... sry XDKde jsi přišel, že já jsem pro jeho odchod?
Přesně, Souhlasím s tebou Flafyho sem viděl jen 2 na anni a na evente v survivalu. kamarád (Stepin666) si flafyho oblíbil a já ho ani neznal. Podle mě se lidi bojí řict že tu nemusí být dostali by FP a tolko nesoulasů že by je to zklamalo jen protože řekli svůj názorZůstat jen proto, že to lidi chtěj je blbost, protože jakmile tě to přestane bavit a začneš to dělat z donucení tak to lidi poznaj a otráví je to taky. Nicméně já tě moc neznám. Jen asi dvakrát jsem byla na eventu a z toho si vážně moc člověk názor neudělá a z toho co jsem slyšela si raději ani názor nechci udělat. Nicméně buď to myslíš vážně vážně nebo vážně zesrandy a nebo je to jen příspěvek na pohlazení tvého ega, i takový jsem už viděla. A jelikož každý kdo je v ateamu, snad krom majitele, má svého osobního "hejtera" a tady vidím jen samé poztivní komentáře, jako by se snad nenávistné mazali nebo se snad lidi s jiným názorem báli říct svůj názor, tak se spíš přikláním k tomu egu. Nicméně neznám tě dost, abych mohla soudit, tak to nechám být než se ozvou lidé co semnou nesouhlasí.
Wau,Zůstat jen proto, že to lidi chtěj je blbost, protože jakmile tě to přestane bavit a začneš to dělat z donucení tak to lidi poznaj a otráví je to taky. Nicméně já tě moc neznám. Jen asi dvakrát jsem byla na eventu a z toho si vážně moc člověk názor neudělá a z toho co jsem slyšela si raději ani názor nechci udělat. Nicméně buď to myslíš vážně vážně nebo vážně zesrandy a nebo je to jen příspěvek na pohlazení tvého ega, i takový jsem už viděla. A jelikož každý kdo je v ateamu, snad krom majitele, má svého osobního "hejtera" a tady vidím jen samé poztivní komentáře, jako by se snad nenávistné mazali nebo se snad lidi s jiným názorem báli říct svůj názor, tak se spíš přikláním k tomu egu. Nicméně neznám tě dost, abych mohla soudit, tak to nechám být než se ozvou lidé co semnou nesouhlasí.
prosímťa odkial si spadol? ako si prišiel na to že ho trewish neznáša? -,-No, pokud nepočítáš Trewa a pár haterů co CM nesnáší, tak asi jo