• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

poklicka

Aktivní člen
Zdravím, dnes jsem měli v 19:40 hrát ale byl jsem včas na serveru u TurfWars v levo a nic tam nebylo :--) A to nemluvím o tom že nikdo nevěděl kde se hraje bohužel hrála jen pulka teamu! žádám o novou hru!!Screeny/Video pošlu na skypu je to moc velká velikost !
-poklicka

krtekCZ

Lopatka
Zdravím, dnes jsem měli v 19:40 hrát ale byl jsem včas na serveru u TurfWars v levo a nic tam nebylo :--) A to nemluvím o tom že nikdo nevěděl kde se hraje bohužel hrála jen pulka teamu! žádám o novou hru!!Screeny/Video pošlu na skypu je to moc velká velikost !
-poklicka
A byls na B-Lobby? (BedWarsLobby)

poklicka

Aktivní člen
Hrál jsem BW, co jsem dohrál šel jsem TW a cedulka tam nebyla, žádný admin online aby mi rekl kde to najdu a ani nikdo nebyl ochotný ! žádám nové kolo ! -.-"""""""""""

poklicka

Aktivní člen
Jak jako nelze ? Nikde nikdo nebyl žádný AT nemohl jsem se ani zeptat a co se tu píše jsem dělal- mám video :---) Klidně si zahrajeme proti AT nebo jakému kolik teamu :) Jen prosím o nové kolo :---)

poklicka

Aktivní člen
Dobře, dám si video a co ? Budu z toho mít stejně Hovn* protože tu je **** organizace toho turnaje, mě je to už jedno myslím si svoje :---) Každopádně jsem velice zklamán jak z přístupu celého AT tak z hlediska přípravy :-----))))) -poklicka

bloudoveccz

Velmi známý člen
Dobře, dám si video a co ? Budu z toho mít stejně Hovn* protože tu je **** organizace toho turnaje, mě je to už jedno myslím si svoje :---) Každopádně jsem velice zklamán jak z přístupu celého AT tak z hlediska přípravy :-----))))) -poklicka
To vide sem dej ať víme jestli jsi to blbě udělal ty nebo AT ;)

SpexikEx

Führer
Ano. Byl jsem informován, že někdo neviděl žádné cedulky. Stačil reconnect.
Trochu nějak pozdě ne ?
Alespoň jste se mohli chovat jako lidi k těm co ji neviděli a ne si z nich utahovat..
A ne mě posílat do... sám víš kam.
Možná by stačilo jenom více ochoty a porozumnění.. :)
Vím měli jste toho už dost nejspíše a nebyli jste v náladě, ale snad jsi to musel vědět do čeho jdeš ne ?
Kdyby jsi mi napsal že stačil reconnect jsem v poho, ale ne mě posílat do... a ještě že jsem slepý ne nejsem bro ;)
PS: @poklicka naprosto s tebou souhlasím..

Víc k tomu nemám co říct, sám víš co si o vás myslím.. Přeji hezký den SpexikEx.

FilipVI

Moderátor webu
Zjistil jsem to až teď. A hráč neviděl cedulky žádné. Taky jsem se dozvěděl, že stačí reconnect.
Jo a k tomu případu, to, že si příjdeš na server a začneš na nás řvát, že tam žádná cedulka není, to jsem promiň už nevydržel. Je zvláštní, že to neviděl celý tvůj team. :O
A kde jsem si z hráčů utahoval? Jen jsem slušně napsal, že nové kolo nelze provést.

Edit: A víš, co je ještě divné? Připojil si se tam po hře dokonce 2x. Když si se tam připojil pravděpodobně přes /f, mohl si to udělat i minule.

SpexikEx

Führer
Já přiijdu,ano už se samozřejmě hraje..
Napíšu vážně ?...
Neříkám že jsem byl úplně v klidu ale neřval ;) Napsal jsem že jsme je neviděli.. pouze já @MCGirlGamer, ale co mi už nebylo příjemný jak všichni se do mě pustili.. jsem slepý.. k čemu když mám práva.. a pod.. to je taky trochu moc nemyslíš ?
Hele říkám stačilo by více ochoty..
Sám víš když jsem řval... a ne teď jsem vážně neřval... :)

SpexikEx

Führer
Bohužel já ji tam neměl..
Ano připojil přes f, udělal jsem i tak i minule ,ale bohužel už se hrálo viděl jsem jen jak jste se z jednoho turnaje odpojili a hned jste se připojili na to jsem klikl ,ale už jste hráli..
K tomu příspěvku předtím..
Myslím že by se to dalo vyřešit jinak než mi psát že jsem slepý apod.. a vždyť to stejne nepotřebuju že mám práva...
Konec nehodlám se tu dál s tebou bavit a ztrácet jen čas.. Já vím ty budeš pořád ten lepší.. :)

Přeji krásný zbytek dne. Měj se.

Naposledny upraveno:

poklicka

Aktivní člen
Hele dáváll jsem asi 3x reconnect a nic, jsem velice zklamán i z toho že jsem si na takovém serveru s takovou ochotou zakoupil VIP za 250 kč :----) ,

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.