• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

PetrSC

Člen
dejte BAN titicZ okrat me ja mu dal GK a on mi dal 300MIlionu ja SEM myslel zezacatku ze to je 300B ale pak sem se podival na money a dal mi 300milionu prosím

pls pls

Naposledy upravil moderátor:

rulgaming

Velmi známý člen
1. proč jsi to psal 3 ?!?! 2. nedostane ban nejsou důkazy 3. peníze ti nebudou vráceny bez důkazů 4. si jako myslíš že kdybych napsal dejte ban PetrSC okradl mě o 1T tak by ti dali ban ?

PetrSC

Člen
takze vlastne kdyz vy mu nedate BAN kdyz udelal neco spatne tak nedavejte BAN mě za to ze udelam neco spatne

Nurtuka

Hráč :D
Bez důkazů AT nic neprovede..
Dávám ti čas do 20:00 dnešního dne na obstarání důkazů, jestli je neseženeš, tak tohle téma locknu. :)

PetrSC

Člen
proc ste mi dali BAN kdyz sem nic neudelal ja to rikam nic nedelam dostanu BAN :(

a muzu se zeptat za co sakra byl ten BAN na mě

proc mam BAN a pise to &c&linvalid characters in name
co je to ten &c&linvalid characters in name

Naposledy upravil moderátor:

koza37

Iluminát
Ban máš za podkopávání na BW. Brzy ti skončí, takže si počkej. A pokud se nemůžeš přihlásit do MC, odstraň mezery, tečky, háčky, čárky atd.. Jinak, pro příště se vyjadřuj v jedné zprávě, kdyby to dělali všichni, wake by zrušil web (kappa).

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.