• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
N

Naklonovaný Leopard

Návštěvník
Popravde... Ten WIPE By mohol byť ale 1.9 Nie :) Jedine na Vanillu (A keď ne, tak na skyblock vanillu a survival to stači :D)

1KND1

Velmi známý člen
Doufam ze globalni update na 1.9 nebude nikdy... podle me i lidi co znam je 1.9 nejhorsi verze...

1KND1

Velmi známý člen
Jak najhoršia? Myslím prečo je taká zlá?
1. ve hre se nesmyslne snizila ucinost stesti
2. je pohrbene pvp nebo spise rovnou bez rezervy posran* a nejedna se jen u pvp ale pokud na tebe pobezi 2 pidi zombie tak nemas sanci...
3. pokud mas na brnku polovicni durabilitu ma minimalni ucinost
4. hraci nemuzou v sobe prochazet-> tato vec byla odstrane z duvodu casteho schazovani hracu
5. spatna optimalizace
6. zbytecne slozite
7. mobove jsou chytrejsi jak nekteri hraci (doslova....)
8. celkove se mi zda ze ten update je preplacany...

Radiko

ExHelperis
1. ve hre se nesmyslne snizila ucinost stesti
2. je pohrbene pvp nebo spise rovnou bez rezervy posran* a nejedna se jen u pvp ale pokud na tebe pobezi 2 pidi zombie tak nemas sanci...
3. pokud mas na brnku polovicni durabilitu ma minimalni ucinost
4. hraci nemuzou v sobe prochazet-> tato vec byla odstrane z duvodu casteho schazovani hracu
5. spatna optimalizace
6. zbytecne slozite
7.
mobove jsou chytrejsi jak nekteri hraci (doslova....)
8. celkove se mi zda ze ten update je preplacany...
pvp? zober si že to je už reálnejšie lebo jak možeš mat furt silu útoku 7? alebo kolko?

@1KND1
No, tak myslím že už přestaneš hrát multi, když mega moc serverů už je / bude na 1.9... a vem si že nejhorší doslova verze MC je první alpha... :)

rulgaming

Velmi známý člen
podle mě je 1.9 super verze (vím bude tady hodně facepalmu nesouhlasím atd)

1. pvp je sice jiné ale je to i lepší a realnější
  2. end city
  3. nové blocky
  4. nové jídlo
  5. jinačí styl vaření potionu
  6. elytra
+ jedna věc která mi přijde docela OP je že dřevěná sekera má stejný damage jako dia sword

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.