Dobrý deň chcel by som upozorniť na hráča menom hazemc. Uvediem čo sa mi stalo dneska : Prídem na server a pán hazemc napíše do chatu že vytvára event o 50B tak som sa nanho portol a začal hrať event. Event bol o tom že on vylosoval farbu z automatu (dispenseru) vyletela farba a ukazala niejakú farbu napr. žltú a ked ste v nej stáli tak ste museli zaplatiť 1B alebo vas pán hazemc kickol z pozemku. Ja som zaplatil 2B a hral som dalej bol som posledný čo ostal v miestnosti a povedal že som vyhral a ja že super nech mi prosím pošle peniaze. Peniaze mi neposlal :/ tak mi asi po 1min. poslal 5 money -_- A napísal mi hned potom /msg že To bol len prank že nech vydržím a že mi tie peniaze pošle ale zase mi tie peniaze neposlal tak som mu zase napísal nech mi ich pošle vkuse nič a potom mi napísal žeči nechcem 100B a ja že jasne že chcem a on napísal že ok tak pod na moj další event a ja že nie sorry chcem isť ešte kopať že nejdem . Vkuse mi tie peniaze ešte neposlal tak som mu zase napísal že nech mi ich pošle povedal nech sa nanho portnem tak som sa nanho portol a čakám na peniaze neposlal mi ich :/ Vkuse som mu písal nech mi pošle tie money a on nič tak potom mi napísal že ked nehrajem ten jeho druhý event tak že nech si s nase*m a kickol ma z pozemku . Písal som mu vkuse nech mi ich pošle ale márne . A asi po 5 minutách sa odpojil a už sa nepripojil naspäť Takže chcel by som nanho upozorniť nech nechodíte na jeho eventy je to obyčajný klamár a ked si to bude čítať admin tak chcel by som sa spýtať žeči by nemohol byť niejak potrestaný že klame ludí . Ďakujem za prečítanie a za odpoved Z pozdravom Tomkaaac