• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

ADMINE áš mi UNBAN? Moc tě prosím.

• Prosím

Votes: 8 66.7%
  • Prosím

Votes: 8 66.7%

• Total voters
    12
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MINECRAFTRIVER

Nový člen
Dostal jsem asi BAN odpojilo mě to a pak jsem chtěl jít hrát skyblock a napsalo mi to you ared banned for něco s chattem ADMINE dej mi prosím UNBAN je to nejlepší hra (Podle mě) prosím dej mi UNBAN prosím dostal jsem ho asi proto že jsem moc psal do chattu prosím. Děkuju
MINECRAFTRIVER

Ondra185

Velmi známý člen
Dostal jsem asi BAN odpojilo mě to a pak jsem chtěl jít hrát skyblock a napsalo mi to you ared banned for něco s chattem ADMINE dej mi prosím UNBAN je to nejlepší hra (Podle mě) prosím dej mi UNBAN prosím dostal jsem ho asi proto že jsem moc psal do chattu prosím. Děkuju
MINECRAFTRIVER
Ban jsi nedostal
1 naposledy připojen 2016 21. března 20:27 a nikdo po té nedostal ban ověřit si to můžete tady
tedy žádný ban jsi nedostal nešiř tu spam :) a nechápu proč to píšeš do SkyBlock a napiš zde co ti napíše na připojení na server nebo se vlož obrázek.

Warheaf

Aktivní člen
No, tak abych se k tomu vyjádřil, dle mého ani tento hráč neví kam se takováto žádost píše.
Za prvé zvol si na fóru správnou sekci s názvem Unbany, děkuji.
Za druhé, takto by tvá žádost neměla opravdu vypadat, z důvodu toho, že jsi dostal ban z 50% právem by bylo slušné napsat něco více konkrétnějšího než: Ono něco v chatu ban. Asi takhle jsem totiž pochopil tvojí žádost o unban.
Neurážím tě naopak ti pomáhám zlepšit ti tvůj příspěvěk!:)
Kiru Warheaf

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
No, tak abych se k tomu vyjádřil, dle mého ani tento hráč neví kam se takováto žádost píše.
Za prvé zvol si na fóru správnou sekci s názvem Unbany, děkuji.
Za druhé, takto by tvá žádost neměla opravdu vypadat, z důvodu toho, že jsi dostal ban z 50% právem by bylo slušné napsat něco více konkrétnějšího než: Ono něco v chatu ban. Asi takhle jsem totiž pochopil tvojí žádost o unban.
Neurážím tě naopak ti pomáhám zlepšit ti tvůj příspěvěk!:)
Kiru Warheaf
Problém je, že v banlistu nemá ban a IP adresu má statickou, takže nevím kde je problém.

Warheaf

Aktivní člen
Problém je, že v banlistu nemá ban a IP adresu má statickou, takže nevím kde je problém.
Tak to je velmi zarážející MrZaky, nemohlo se stát, že se připojil na jiný server a myslel si, že to je Craftmanie?
I to je totiž možné :D
Kiru Warheaf

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
MINECRAFTRIVER
Dolož sem screen toho, co ti to píše, když se chceš připojit.
Tak to je velmi zarážející MrZaky, nemohlo se stát, že se připojil na jiný server a myslel si, že to je Craftmanie?
I to je totiž možné :D
Kiru Warheaf
I to je bohužel možné. :D

MARIMR008

ExAdmin
Skús si zmeniť u poskytovateľa internetu IP na statickú alebo to urob sám na YTB sa nájde veľa takých videí :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.