• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chcete zrušit ohnivý luk na BW? :)

• Ano

Votes: 27 39.7%
  • NE

Votes: 41 60.3%

• Total voters
    68
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ThomM_

No lifer (:
Zdravím, rád bych vymazal ze hry BedWars "ohnivý luk" (firesr*čka). Proč? :)

1. Je moc OP ;)
  2. Mnoho lidí si na něj stěžuje ;)
  3. Nebaví mě "kidi" kteří kempi s firesr*čkou ;)
  4. Bez této věci by jse určite hrálo mnohem lépe ;)

Proto prosím hlasujte ANO/NE :)

Díky, Pupek :3

FROUZN

sepii je frajer <3
Celkem dobrej nápad.
Ale kdyby se měl dát pryč bow s fire, tak rovnou všechny.. (Očekávám velkej hate:D)

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Luk jako luk.. když se odstraní tento, tak jich tam ještě dost zůstává.
Nesouhlasím, ale když to bude, tak se tomu přizpůsobím. :)

EliteKits

EliteKits-DelfínCZ
Nevim :/ nevim :/ kdyz ho mam ja tak mi to nevadi :D ale kdyz ho ma nekdo jinej z jinyho tymu tak jo :( takze nevim :/

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Musím hlasovať pre "Ano".. Lebo ten luk má aj punch a je to moc op.. Vždy kto obsadí 1. Stred tak má potom " ohnivý luk" a ten punch je tam moc OP.. Keď ma niekto s tým zostrelí tak mám rage.. :D Takže hlas pre "Ano"

SpoooNIX

Aktivní člen
Ja by som zrušil ale len ten z punch a luk z flame 1 a infinity 1 by som nechal (je to len môj názor).

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
SpoooNIX +1.. Flame mi moc nevadí.. Len keď striela a zostrelí ma z tej cestičky.. Nemám to rád..

EliteLoki

Velmi známý člen
Jako mňa ten luk dosť štve ubere vám to 2,5 HP keď máte full armor + dalšie 2,0 Hp vám ubere flame.

Já s lukem nestřílím... ale když teda někdo obsadí střed jako 1. pak si tyto luky koupí a jen co dělají je že kempí na středě a pak k tomu odkopou cestu :D a když si jí chcete znova postavit tak vás sestřelujou... však to znáte je to o nervy ;). Takže hlasuju pro ANO ;)

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Já s lukem nestřílím... ale když teda někdo obsadí střed jako 1. pak si tyto luky koupí a jen co dělají je že kempí na středě a pak k tomu odkopou cestu :D a když si jí chcete znova postavit tak vás sestřelujou... však to znáte je to o nervy ;). Takže hlasuju pro ANO ;)
Pravda ;)

Delfik

Člen
Je mi to v celku jedno, beztak používám ten jinej luk s Power, kterým sundám každýho tak na dvě rány a je silnější, účinější.. :D

za mě nerušit, nevidím v něm jedinej problém, a zas tak OP není
pokud někdo kampí s fire lukem, tak to nemusí být zas takovej problém, a většinou není problém se jich zbavit
a bez této věci by se nehrálo mnohem lépe, alespoň mě ne

a nezapomeňte mi dát neshouhlasím, dík

DenisJ

My life is cringe
za mě nerušit, nevidím v něm jedinej problém, a zas tak OP není
pokud někdo kampí s fire lukem, tak to nemusí být zas takovej problém, a většinou není problém se jich zbavit
a bez této věci by se nehrálo mnohem lépe, alespoň mě ne

a nezapomeňte mi dát neshouhlasím, dík
Souhlasím s tebou já sem s nim taky jednou "kempil a v poho mě sundali :) Zas tolik OP to není

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.