• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

standiczech

Čokoládka
Ahoj,
Když jsem se připojil na prison tak mě to portlo někam do voidu kde jsem přišel o svůj nejlepší krumpáč. Pěkně mě to naštvalo.. Mohl bych dostat svůj nejlepší krumpáč zpět ? :eek:

Nurtuka

Hráč :D
Ahoj,
Když jsem se připojil na prison tak mě to portlo někam do voidu kde jsem přišel o svůj nejlepší krumpáč. Pěkně mě to naštvalo.. Mohl bych dostat svůj nejlepší krumpáč zpět ? :eek:
Stalo se mi to samé co jsem se po prvé připojil, ale o nic jsem nepřišel :eek:.

Koddys

Aktivní člen
v té chvíli by si to nescreenoval ani ty.. Jako.. popíšu ti to takhle.. klikneš na prison, hodí tě to do voidu a asi do 3sekund tě to zabije..
Udělat si dukaz je asi to nejmenší co by hráče napadlo. :/
Njn ale to může říct každý s tím krumpem

Nurtuka

Hráč :D
Njn ale to může říct každý s tím krumpem
Podívej.. jako hráč chce pomoct.. A ty mu moc nepomáháš to vyřešit.. Téma komentuj jen když potřebuješ dodat něco důležitýho či něco bez čeho by jsme se neobešli, ale ty tvoje příspěvky typem: ,,to může říct každý'' tady nepotřebujeme :D.
V jednom máš pravdu, důkazy nemá, ale sám bych je v té rychlosti a nechápavosti taky nedokázal ty důkazy vytvořit. :D
Sám nevím, jestli se to vyřeší nebo ne, jestli krumpáč bude nahrazen nebo ne, ale necháme to na vyšších postavení než jsem já. :)

Naposledny upraveno:

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Bohužel, tento bug se objevuje hráčům co se odpojili na 1.8 na pozemku nebo se tam srali při údržbě, když byly vypnuté světy. Náhrada bohužel nebude, jelikož to byla oznámená akce a většina hráčů by našeho vrácení začala zneužívat a vznikaly by problémy proč oni to dostanou a já ne.

standiczech

Čokoládka
Bohužel, tento bug se objevuje hráčům co se odpojili na 1.8 na pozemku nebo se tam srali při údržbě, když byly vypnuté světy. Náhrada bohužel nebude, jelikož to byla oznámená akce a většina hráčů by našeho vrácení začala zneužívat a vznikaly by problémy proč oni to dostanou a já ne.
Chápu.. aspoň se nebudu na Prisonu nudit.. :p

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.