• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MARIMR008

ExAdmin
Chlapče tak to je veľký omyl -_- Na CM ťa nikdo nechce? xD Ja neviem ako ty ale na CM ťa chcem je stebou sranda,si milý a zábavný je mi jedno že ťa veľa ľudí nemá rád ale vždy sa nájde niekto kto ťa potrebuje,nikdy nevieš kedy budeš niekde potreba a ty si chceš odísť....Život je boj neodchádzaj kvôli nim ale naopak zosťan kvôli nám tvojím priateľom.Viem máš to ťažké dnes som to videl ale ja zostanem po tvojom boku a určite veľa ďalších mysli na tých ktorý ťa majú radi zabudni na zlé,my sme tvoji friends a my ťa tu budeme potrebovať stále.Tak zober všetko čo máš vypracuj sa na vrchol a ukáž tvojim nepriateľom že si sa dostal ďalej ako oni.Neviem ako ostatný ale ja budem pri tebe stáť :) +našiel som veĺmi pekný citát a dúfam že ti niečo dá do života :) Pravda je taká, že každý ti raz ublíži. Musíš proste nájsť ľudí, pre ktorých sa oplatí trpieť.
- Bob Marley
Toť môj názor dúfam že nebudem jediný kto tu niečo napíše lebo ty si jeden z ľudí ktorých mám rád a dúfam že naše priateľstvo bude ešte dlho trvať :)

Presne tak ako napisal MARIMR008... Nekonči. To že ťa nemá rád viac ľudí neznamená, že ťa nemá rád nikto. Nájdu sa aj takí, kvôli ktorým sa oplatí hrať :) takže to nevzdávaj kvôli nejakým hejterom a hraj s kamošmi, ktorí ťa majú radi a stoja za to. :)

Anniee_

Neaktivní člen/ka (:
Už jsem ti to psala...možná tě někdo nemá rád ale my ano..spousta lidí tě má rádo a spoustě lidí by jsi chyběl...nesmíš skončit už kvůli nám..určitě každý z nás má na serveru někoho koho 2x nemusí..ale přeneseme se přes to a jdeme dál a ty by jsi to měl udělat..pamatuj že tě máme rádi a vždy ti pomůžeme..vzpomeň si na ty chvíle, když si byl s náma a smál se, to noční volání přes skype, hraní bw, sw, uhc a dalších her...nedokážu se soustředit na psaní dlouhých slohovek tak musí stačit toto..jen o jedno tě chci požádat..NEODCHÁZEJ alespoň kvůli nám.

MARIMR008

ExAdmin
Už jsem ti to psala...možná tě někdo nemá rád ale my ano..spousta lidí tě má rádo a spoustě lidí by jsi chyběl...nesmíš skončit už kvůli nám..určitě každý z nás má na serveru někoho koho 2x nemusí..ale přeneseme se přes to a jdeme dál a ty by jsi to měl udělat..pamatuj že tě máme rádi a vždy ti pomůžeme..vzpomeň si na ty chvíle, když si byl s náma a smál se, to noční volání přes skype, hraní bw, sw, uhc a dalších her...nedokážu se soustředit na psaní dlouhých slohovek tak musí stačit toto..jen o jedno tě chci požádat..NEODCHÁZEJ alespoň kvůli nám.
Presne nechoď kvôli nim preč ale zostaň kvôli nám.BTW Aj keď sa poznáme krátko už som si o tebe urobil mienku ktorá je pozitívna Andy to pekne napísala,nemôžeš zahodiť všetko lebo ťa viac ľudí nemá rád ale ako som hovoril zober všetko čo zostalo a choď dopredu my tu vždy budeme a vždy ťa budeme podporovať lebo to pravý priatelia majú robiť :)

Radiko

ExHelperis
Ja ta nemam rad (kappa) ale ne stacilo mi zopar pvp hier a si fajn chlapek takže radi ta tak nemozu mať kidi no..
Neviem prečo by si mal odísť :O

Jessynka

Aktivní člen
Pupku, psal si mi že mě nemáš rád.. to why? nic jsem ti nikdy neudělala.. a moje kecy? všichni víte že to nesmíte brát vážně, předevčírem jsme volali a byl si v poho a dnes mi napíšeš "Nemám tě rád a nikdy nebudu" to why? však jsem ti nic neudělala, Ája se chová jako já? to odkdy? je furt stejná, taky mě spousta lidí nemá rádo a je mi to někde, vím že mi stačí kámoši kteří se za mě postaví kdykoliv, vystačím si sama, ano, každý jsme rozhádali hodně lidí, ale někdy jsme si to neuvědomili.. je čistě na tobě jestli skončíš, ale každý ví že to neuděláš, už jen kvůli kámošům, podívej se kolik lidí ti napsalo, mě zase štvou ty vaše ,,připomínky" na mě ;) a nekončím, prostě chci říct že to "končím" je blbost.Taky jsem to chtěla prostě se seber a nebuď takový jaký nejsi, jestli se SNAŽÍŠ o to abych skončila já nebo aby se semnou Ája (Ajaa_CZ) nebavila, řekni to narovinu, ale myslím že to je čistě na ní, nemáš důvod mě nenávidět, snažila jsem se s tebou vycházet ale když mi bez důvodu napíšeš blbost tak nevím co dělat.Každý žárlí, každý nemá někoho rád, ale od tebe bych chtěla slyšet důvod proč.. ;) Kolikrát se mi tohle stalo, a lidé k tomu neměli důvod, obyčejně žárlili, ..

Myslím že nemáš za potřebí se takhle chovat, někdy to každý přežene, ale musí si říct kdy je BRZDA než to začne zacházet do extrému.. Osobně mě štve jak jsem se zachovala k Áje, to že jsem jí kopla a šla za Natt (Natt_CZ) upřímně říkám že jsem udělala největší chybu, ale bylo odpuštěno, vyřešeno a je konec, s Ájou se zase bavíme a jsem za to ráda, máš důvod proč nekončit,CM je pro nás nejlepší "warez" server, lepší se nenajde a to věř, tim chci říct že si rozmysli než uděláš chybu.

-Omlouvám se za gramatické chyby. ;)

Jessí ;3 :3

Dykol

Odpadlík
Pupku.. Já a ty jsme kdysi nezačali dobře.. Jestli nevíš, o co jde, radši už se neptej.. Jestli víš, tak se ti za to omlouvám... Nedávno jsme se víc poznali a já pochopil, že jsi vlastně fajn :) Proto neodcházej, přece bys mě neopustil :(

ThomM_

No lifer (:
nic jsem ti nikdy neudělala..
Nikdy si mi nic neudělala? A co když si byla při Natále? NIkdy si mě neurazila? Nenadávala? Proč se nechcu s tebou bavit? Mám k tomu tolik důvodů, ale zde nic nebudu psát. Žárlím? Ani vás neznám. Proč bych měl žárlit? Bav se s ní jak chceš není to moje věc ;) A ano tvoje kecy nemám rád. Ája se "začíná" bavit jak ty, je to pravda ! :)

To je tvůj problém " s ájou se znovu bavíme" po 1 měsíci se vys*r*š na Natálu a jdeš volat s náma, a hned nám říkáš jaká je to kr*va a podobné věci ;)
Aja ti odpustila.. ale já ne jak ty ses ke mě chovala poslední měsíc ti nikdy neodpustím ! :)

ThomM_

No lifer (:
mě zase štvou ty vaše ,,připomínky" na mě ;)
Teď si děláš srandu ne?
"vaše připomínky"

Mám ti s nad připomenout ty "vaše" připomínky na mě? Ano Jemnuji se Tomáš Uhl. Vadí ti to? Tak se s tím holka smiř. Narážky na moje přijmení. Moje přimení je normální jak přimení "vodehnalová,trníková,vognarová" Tak nevím kde byl problem, taky jsem ti furt neříkal "Josefíno" ;)

Warheaf

Aktivní člen
Je zbytečné končit s něčím co tě baví jen kvůli naivním a arogantním bláznům, kteří musí všem nadávati a závidět.
Toť Můj názor.
Kiru Warheaf

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.