Pupku, psal si mi že mě nemáš rád.. to why? nic jsem ti nikdy neudělala.. a moje kecy? všichni víte že to nesmíte brát vážně, předevčírem jsme volali a byl si v poho a dnes mi napíšeš "Nemám tě rád a nikdy nebudu" to why? však jsem ti nic neudělala, Ája se chová jako já? to odkdy? je furt stejná, taky mě spousta lidí nemá rádo a je mi to někde, vím že mi stačí kámoši kteří se za mě postaví kdykoliv, vystačím si sama, ano, každý jsme rozhádali hodně lidí, ale někdy jsme si to neuvědomili.. je čistě na tobě jestli skončíš, ale každý ví že to neuděláš, už jen kvůli kámošům, podívej se kolik lidí ti napsalo, mě zase štvou ty vaše ,,připomínky" na mě
a nekončím, prostě chci říct že to "končím" je blbost.Taky jsem to chtěla prostě se seber a nebuď takový jaký nejsi, jestli se SNAŽÍŠ o to abych skončila já nebo aby se semnou Ája (Ajaa_CZ) nebavila, řekni to narovinu, ale myslím že to je čistě na ní, nemáš důvod mě nenávidět, snažila jsem se s tebou vycházet ale když mi bez důvodu napíšeš blbost tak nevím co dělat.Každý žárlí, každý nemá někoho rád, ale od tebe bych chtěla slyšet důvod proč..
Kolikrát se mi tohle stalo, a lidé k tomu neměli důvod, obyčejně žárlili, ..
Myslím že nemáš za potřebí se takhle chovat, někdy to každý přežene, ale musí si říct kdy je BRZDA než to začne zacházet do extrému.. Osobně mě štve jak jsem se zachovala k Áje, to že jsem jí kopla a šla za Natt (Natt_CZ) upřímně říkám že jsem udělala největší chybu, ale bylo odpuštěno, vyřešeno a je konec, s Ájou se zase bavíme a jsem za to ráda, máš důvod proč nekončit,CM je pro nás nejlepší "warez" server, lepší se nenajde a to věř, tim chci říct že si rozmysli než uděláš chybu.
-Omlouvám se za gramatické chyby.
Jessí ;3 :3