• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Je Hacker

• Total voters
    14
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Stepin666

Aktivní člen
Rikas mi uplnou lez ;) nechapu tvou taktyku vyfoyit hrace a o 5 dni pozdeji ho nahlasi nechapu to ;) pro me bude navzdy zahadou jak jsi mohl ziskat skreen kdyz nemam hacky vzdy mi bude zahadou proc chces pro me ban ;) o_O Vysvetli mi aspon tady jak tato fotka mohla vzniknout nikdy nepochopim jak se z miho behani a skakani na tvim isu mohlo stat tohle nikdy to nepochopim ale jedno vim... ze zradit kamarada jen tak s pr** je pekne trapacky ;) no nic at uz ten ban dostanu ci ne ja budu vzdy vedet pravdu ktera tak je a navzdy tak zustane .

letomar

❤Hamburgr❤
Rikas mi uplnou lez ;) nechapu tvou taktyku vyfoyit hrace a o 5 dni pozdeji ho nahlasi nechapu to ;) pro me bude navzdy zahadou jak jsi mohl ziskat skreen kdyz nemam hacky vzdy mi bude zahadou proc chces pro me ban ;) o_O Vysvetli mi aspon tady jak tato fotka mohla vzniknout nikdy nepochopim jak se z miho behani a skakani na tvim isu mohlo stat tohle nikdy to nepochopim ale jedno vim... ze zradit kamarada jen tak s pr** je pekne trapacky ;) no nic at uz ten ban dostanu ci ne ja budu vzdy vedet pravdu ktera tak je a navzdy tak zustane .
Krasa omg

Stepin666

Aktivní člen
Moment kdyz se podivate na sreen tak je videt jak je vse velke narozdil o deme kdy ja jsem dost malej a dudis je skoro podemnou ! pokud neplacam koko** (coz asi jo) je podle me screen malicko upravenej !

P

PVNST

Návštěvník
No co... Fly byl viděn. BAN.

Nechám kdyžtak ještě na obhájení čas. Kdyby jsi nám chtěl něco hezkého sdělit.

Stepin666

Aktivní člen
Vlastne ani nic nechci nic dodat k tomu co odsoudil PVP odbornik :) Kdyz jsi ten muj ''flyhack'' prohlasil za pravdivy tak nebudu nic vicitat. Jan chi rict ze uz je to sice podruhe ale i tak mi v hlave nehraje jak se z pobihani a skakani na dudisovim ise muze stat flyhack :) Ja se ophajit nemuzu ale aspon vim ze jsem tehdy cheaty nemel coz mi nikdo neuveri ale opravdu to tak bylo ;) No nic hralo se mi tu 1,5 roku dobre ! :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.