• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzHay

Velmi známý člen
Proč ? Lidi mě nemaj rádi, hádám se z helpera,adminama,builderama, jo možná si říkate, že je to podobný odchod jak pupíkův, ale je to tak ! Každodeně mám drby, že dávám dise, že mám Ka, že jsem píč* s, vyjeban, prostě to nejde, na Anni tak, Kurv* jedna zasran* s Ka :( Na Qplay, todle neslýchám, CM bezemne bude líp, Děkuji hlavně, @patule1215 protože sme se sebou nikdy nehádály, chápal mě, byly jsme fajn kámoši, hrály sme spolu BW, a s Tiziosem, Zbohem ! :) Není to žádný apríl, je to pro vás radost ! Už odcházím ! Můžete slavit.

ItzKubík_CZ

Aktivní člen
Pokuď to není apríl, tak nevím kdo říkal že tě nemám rád. Ale jinak užil sem si stebou :) Tak někdy příště, třeba se někde potkáme :)

DeawonGaming

okkkkkkkk
Proč ? Lidi mě nemaj rádi, hádám se z helpera,adminama,builderama, jo možná si říkate, že je to podobný odchod jak pupíkův, ale je to tak ! Každodeně mám drby, že dávám dise, že mám Ka, že jsem píč* s, vyjeban, prostě to nejde, na Anni tak, Kurv* jedna zasran* s Ka :( Na Qplay, todle neslýchám, CM bezemne bude líp, Děkuji hlavně, @patule1215 protože sme se sebou nikdy nehádály, chápal mě, byly jsme fajn kámoši, hrály sme spolu BW, a s Tiziosem, Zbohem ! :) Není to žádný apríl, je to pro vás radost ! Už odcházím ! Můžete slavit.
Aspoň když už odcházíš tak trochu lepší gramatiku by to chtělo.

Ondra185

Velmi známý člen
Nikdy jsi mě neměl rád -,- a právě proto mi to je úplně jedno že odejdeš.
připadá mi to jako když někdo odchází tak my máme napsat že jsme ho měli rádi... prostě bys tohle chtěl slyšet.

ItzHay

Velmi známý člen
Ne,nechtěl :) Odešel bych i tak :)
Nikdy jsi mě neměl rád -,- a právě proto mi to je úplně jedno že odejdeš.
připadá mi to jako když někdo odchází tak my máme napsat že jsme ho měli rádi... prostě bys tohle chtěl slyšet.

_Flexo

Aktivní člen
A ďalší...Koho to zaujíma,že končíš? Ak chceš skončiť tak skonči a nepíš nám tu o tom. ;) Aspoň tu bude o jedného hlupáka menej ak si sa hádal s helpermi a admínmi.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.