• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Mate taky radi tento server tak jako ja ? :)

• Ano

Votes: 11 84.6%
  • Ne

Votes: 2 15.4%

• Total voters
    13
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Stepin666

Aktivní člen
Zdravim ... dnes sem pisu neco co me pred chcili napadlo. Chci se vyjadrit k serveru Craftmania. Takze... zacneme hezky od zacatku.(upozorneni:Gramatika lvl.susenka) (myslim)

Asi 1,5 roku spatky mi muj Kamarad ukazal server ktery byl uzasny byla to Craftmania velky sen plny skvelou komunitou a A-teamem zacinal jsem jako pouhy hrac staveni domeckuna survival zadny ''PRO'' stavby snazil jsem se poznavat server vic a vic travil jsem na craftmanii furu casu ale stalo to zato utratit hromadu penez za vsechny ty VIP na 30 dnu za vsechny ty hodiny hrani. Stacila mi jen hodinka hrani na craftmanii a bylo mi krasne prisel update na 1.8 a... ale tohle vsichni zname tet se budem bavit o pritomnosti o serveru ktery je jako kulna (samozrejme luxus kulna) v ktere kdysi byl jen jeden klacik Wake ktery tento server zalozil stacili 2 roky . 2 roky tvrde driny a nabirani A-teamu aby se zrodilo dalsich 1499+ klaciku a stale to roste jako svazek ktery se neda pretrhnout tvori craftmania komunitu ktera je skvela takovou komunitu by chtel kazdy server ale takova komunita patri jen server ktery si ji zaslouzi CRAFTMANIA . Ale kazdy ten svazek nemuze byt celi cisty a bez jedineho prachu ci vroubku v kazdem svazku se najde par lidi kteri chteji server znicit coz jsou Cheateri a Hackri proti kterym CraftMania bojuje strasne dlouho. Na kazdem tom virtualnim svete ci npr. FaceBooku si najdes nekoho s kterym hrajes a muzes mu verit a take lidi kteri te budou nenavidet a snazit se te zbaviy. Me se to pohuzel taky stalo ale nezradili me virtualni lidi zradili me moji dva nejlepsi kamaradi v realu kterym jsem tenhle server ukazal tem kterym jsem veril ... STOP tohle neni o mim zivote tohle je konec Neco jako ''Proslov'' nebo vyjadreni k craftmanii. (samozrejme u me Gramatika nemuze chybet ze ano (facepalm) ).

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
jo jasny je to pro me tesky kdyz odjakziva pisu na notbuku ktery nema diakritiku ale pokusim se o to ;)
To je vidět jak technika ničí lidi. Kvůli notebooku budeš psát bez diakritiky ? A co gramatika ? "tesky" - těžký
Je pěkné že se o to chceš pokusit a doufám že ti to výjde (bear)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.