• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jaká je vaše reakce na hackera?

• Offuj Lamo

Votes: 2 11.1%
  • Hezký cheaty

Votes: 2 11.1%
  • Hacker!

Votes: 0 0.0%
  • ani jedna z těchto to není

Votes: 7 38.9%
  • Bez (nějaký hack) toho to neumíš lamo!

Votes: 1 5.6%
  • no dobrý anti knockback deš na fóra!:D

Votes: 6 33.3%

• Total voters
    18
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DenyyCZ

Člen
Tak tady máte o demně další dotazník.Je o tom jaká bývá vaše reakce na hackera.Nic těžkého co:D,ale je to další fakt jako Dotazník 1.Co k tomu říct:D no těsím se na odpovědi budu rád za like.
#DenyyCZ

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Radšej sa pokúšam ho zabiť ako písať nech to offne.. Aj tak to bude ignorovať a bude sa smiať aký sme tupý a ban aj tak nedostane.. (Dostane ale jemu to bude jedno.. Dá si iný nick.. Dostane IP Ban.. Zmení si IP.. Nedá sa proste vyčistiť hackerov..)

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Tak tady máte o demně další dotazník.Je o tom jaká bývá vaše reakce na hackera.Nic těžkého co:D,ale je to další fakt jako Dotazník 1.Co k tomu říct:D no těsím se na odpovědi budu rád za like.
#DenyyCZ
Já to beru v klidu a snažím se si udělat potřebné důkazy k tomu, aby byl potrestán.
Až si zaobstarám důkazy, tak se s ním hezky rozloučím. :}

chytnu rage, zapnu bandicam, natočim ho, dám to na jutub, pak na fórum, pak tejden počkám než si toho na fórku někdo všimne, pak dostane ban
toť můj postup

rulgaming

Velmi známý člen
pak tejden počkám
:D :D vím taky se mi to stalo udělal jsem stížnost na 3 hackery a nikdo z adminu se na to nepodíval bude to už přes měsíc :D (chápu mají hodně práce nezlobím se)ale 2 dostali ban (nevím jestli i ten třetí)

:D :D vím taky se mi to stalo udělal jsem stížnost na 3 hackery a nikdo z adminu se na to nepodíval bude to už přes měsíc :D (chápu mají hodně práce nezlobím se)ale 2 dostali ban (nevím jestli i ten třetí)
no jenom 6 dní ne týden, ale už mě to štvalo a zavolal jsem je @

Delfik

Člen
Vyfotim, zapnu chat a napíšu /gban hráč Cheaty ... nějak tam tuto možnost ale nevidím, škoda... :D

DenyyCZ

Člen
No je pravda že jsem tam dal pouze agresivní odpovědi. a omlouvám se že jsem nevydal dotazník#3 ale du ho dělat tak mě nerušte:)
Tvůj
DenyyCZ

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.