• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MatikozZ

Velmi známý člen
Budu rebel a něco sem napíšu (kappa)
Je na tobě, jestli odejdeš, ale já jsem proto, aby jsi neodešel :)

ScrubiX_

Bagr ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Já neodcházím kvůli tomu,Radiko,prostě craftmanie začíná Mi být cizí,když jsem tady začal hrát,bylo to jinačí.

Marki35

Veverčí admin
Baví vás stále zakladať témy typu "Asi odejdu z cm" "odcházim možná z cm" a podobné blbosti ?Keď chceš odísť odídi, to berem..Ale k čomu je toto keď všetci dobre vieme že chceš len počuť názor ostatných ludí na teba...Sa normálne opýtaj čo si o tebe myslia...

Ale fakt. Ľudia chcem idísť z CM dám tu dotazník aby som si zvyšoval ego. Ak mi nedate ešte 10 hlasov aby som neodišiel tak tu zostanem. Toto podla teba neni vydieranie?

Ondra185

Velmi známý člen
Koho zajímá že odejdeš zachvíli tu forum bude samí "odejdu z craftmania" "přestal mě bavit MC tedy odejdu" "končím" koho to zajímá že odejdete??? mě ne. :) a pak asi za 1 měsíc "No ahoj vrátil jsem se k minecraftu" koho zajímá že někdo odejde mě ne.

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Keby tu bolo niečo ako Offtopic len by sa to volalo Koniec.. A tam by hráči písali kto končí :D Bola by sranda to čítať :'DD

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.