• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

jakemay

Velmi známý člen
ahoj lidi já vím mě se to nechtělo psát do statusu :D no ale k věci 4.4. jsem natočil video z hádanky tak se koukněte a do komentáře mi napište kdo to je :) ;)

video zde:

jakemay

Velmi známý člen
ano správná odpověd byla MenT vím že už je má takový do žlutava ale k věci nová hádanka zde:

Jirka Král -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Nedzdo

Už úplně jarní víla
Sež ten nejlepšý jůtůber a přeju ti mooc moc moc moc moc moc odbjeratelú ať si slavní ! Sy lebší než PewUmřiKoláč !! Mas proste uzasni vydea ! PS: Natocyme neco spolu ???

jo no to nahoře "unregistred HyperCam 3" a to malování ještě k tomu ve windous ikspé
a je to úžasně sestříhaný

jakemay

Velmi známý člen
Sež ten nejlepšý jůtůber a přeju ti mooc moc moc moc moc moc odbjeratelú ať si slavní ! Sy lebší než PewUmřiKoláč !! Mas proste uzasni vydea ! PS: Natocyme neco spolu ???
hele jako klidně mužeme spolu natáčet ale blbý je natom že ten pc na kterým to natačím nejde hlas a taky mi tam nejde skype ale doma mi de skype

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.