• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Myslíte že normal warez hráč mívá hacky nebo originalka

• Total voters
    15
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DenyyCZ

Člen
No tady máte o demně dotazník o tom jestli může mít víc warez hacky nebo, originalka. Je to veřejné a neboj se připojit já sám budu hledat hackery a budu přicítat kolik jsem našel warez hackrů a originálek. No prostě je to fakt o vašem rozhodnutí.
#DenyyCZ

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Cheatovat může kdokoliv. By ses divil, kolik cheaterů hraje třeba na HyPixelu. :D
budu přicítat kolik jsem našel warez hackrů a originálek
To se ti asi nepovede, protože většina hráčů ty skiny krade na internetu, takže nemůžeš říct, že má originálku. :D

DenyyCZ

Člen
Podle mne warez ale může hackovat i origo
No ale ten fakt pro kohoje to lepší a i já říkám že warez hackrů natomto servru je dost možná víc než originálek:)
taky je to pro warez lepší můžou dělat tolik účtů zato za origo platíš.

Co se ptáš ? Nechápu ?
Či může mít warez nahackované origo ?
myslím tím to že bývá více hackerů warez mine nebo originálek

Cheatovat může kdokoliv. By ses divil, kolik cheaterů hraje třeba na HyPixelu. :D

To se ti asi nepovede, protože většina hráčů ty skiny krade na internetu, takže nemůžeš říct, že má originálku. :D
Originálka je tím že má skin ale, je pravda že orig.nemusí mít skin zato warez je warez je to pouhý fakt dost mě to zajímá potom dám další dotazník.

Naposledy upravil moderátor:

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
No ale ten fakt pro kohoje to lepší a i já říkám že warez hackrů natomto servru je dost možná víc než originálek:)
taky je to pro warez lepší můžou dělat tolik účtů zato za origo platíš.

myslím tím to že bývá více hackerů warez mine nebo originálek

Originálka je tím že má skin ale, je pravda že orig.nemusí mít skin zato warez je warez je to pouhý fakt dost mě to zajímá potom dám další dotazník.
Myslím že více cheaterů je warez. A to už proto že je jich i mnohem víc.

Murphyn

Knedlo vepřo zelo
Dalo by se k tomu říct pár podstatných faktů..

Už jen díky tomu, že warez hrají skrze kradený launcher je logické, že se o svůj účet nebojí a nemají tak o co přijít.
Nacož hráči co investují do hry a podpoří mojang, už někdy raději zváží zda-li cheaty využijí nebo ne..
Je tak logické, že mezi cheatery se nachází většina uživatelů hrajíc jako warez.

Warez hráč při banu příjde jen o jeden random nick s čímž příjde změna a na server se připojí jako někdo jiný (no stress)
Originální hráč při banu příjde o podstatnou výhodu a to je změna skinu.. (případně nicku, pokud server podporuje UUID, jenže u warez serverů je to horší :D)

Originální hráči sice také cheatují.. ale už jen díky oné investici, zacházejí s cheatama opatrně (není to pravidlem) a snaží se s nima tak moc extra neprojevovat jako hráči warez (kterým je vše u zadní části těla protože o onu investici nepříjdou)

Tudíž dle mého názoru je logicky více warez hráčů a to jen díky tomu, že nemůžžou nic ztratit..
A také proto, že i originální hráč se raději na server připojí skrze warez nick než aby při cheatování ztratil účet za který si zaplatil.. (pokud se teda s cheatama nenaučil hrát tak dobře, že by nikdo nic nepoznal)

A takových lidí je dost^^

Cya later m8^^

krtekCZ

Lopatka
Zajímavý názor, @Murphyn, ale i warez hráč může o něco přijít po banu za používání cheatů a následném hraní za jiný warez nick. O přístup na server, a to ve chvíli, kdy AT odhalí tento podvod a dá mu IPban, u kterého je menší šance na unban, a dostane-li unban, musí si na něj dost dlouho počkat. Pokud něco píšu špatně, opravte mě, prosím. ;-)

Murphyn

Knedlo vepřo zelo
@krtekCZ

Ehm.. v dnešní době ?
Možná to zastaví jen ty naivní lidi, co si myslí že IP ban je konečná a že už nezmůžou nic :D
Tudíž ano, technicky vzato máš pravdu, protože komunita lidí co zde cheatují nemají dost velkou inteligenci na to, aby si zjistili více.. (protože google ja moc OP věc)
Ale prakticky vzato tomu tak docela není.. warez hráč co cheatuje a který je alepsoň trochu chytrý, tak opravdu nepříjde o nic.. ani po IP banu :D

cya krtku^^

krtekCZ

Lopatka
Já se v tom zas tak nevyznám, v životě jsem číty nepoužil, mám tedy klid a takové podvody se mě netýkají. :) ;-)

Murphyn

Knedlo vepřo zelo
Já se v tom zas tak nevyznám, v životě jsem číty nepoužil, mám tedy klid a takové podvody se mě netýkají. :) ;)
Ehmm... mnoo.. já možná taky ne.. to jsem.... mno.. někde..... jak se tomu říká.. VYČETL :D

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Podľa mňa WAREZáci, lebo niektorý Warez sú ,,Deti", ktoré nevedia gramatiku a stiahnu si cheaty, lebo to nevedia hrať

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.